Wayne Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 arkadas gecen gün password a resetmi ne atmıs char otak ben oyundayken ,şifrei deiştircektik daha yeni premıum aldık 1 gün önce simdi maile şifre gelmior ve oyuna giremioruz napmam gerek biri yardımcı olursa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ko nun dertleri bitmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rodrane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bump aynı sorun artık bendede var bir yardım edin pls [email protected] msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 hangi mail adresini yazdınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rodrane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ...... @yahoo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rodrane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ne yapabilirim bi fikri olan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 daha onceden premium cash vs. aldığın kredi kartının son 4 rakamını şifremi unuttum ( forgot password ) bölümüne gerekli bilgilerle beraber yazın ve customere iletin. premiumda varsa oraya yazacğn gercek mail adresinize bi kac gün içinde yeni şifreniz gelecektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tr_achilles Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Lutfenn aRkadaslarr evet yaa birinizz ilgilenin de su problemii halledelimm kafayııı yicemmmmmmmmmmmm :(((((((((((((((((((((( sinirden klavyeyi kırcam :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar