Wayne Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 arkadas gecen gün password a resetmi ne atmıs char otak ben oyundayken ,şifrei deiştircektik daha yeni premıum aldık 1 gün önce simdi maile şifre gelmior ve oyuna giremioruz napmam gerek biri yardımcı olursa sevinirim
rodrane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bump aynı sorun artık bendede var bir yardım edin pls [email protected] msn adresim
rodrane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ne yapabilirim bi fikri olan varmı ?
DifferentOne Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 daha onceden premium cash vs. aldığın kredi kartının son 4 rakamını şifremi unuttum ( forgot password ) bölümüne gerekli bilgilerle beraber yazın ve customere iletin. premiumda varsa oraya yazacğn gercek mail adresinize bi kac gün içinde yeni şifreniz gelecektir...
tr_achilles Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Lutfenn aRkadaslarr evet yaa birinizz ilgilenin de su problemii halledelimm kafayııı yicemmmmmmmmmmmm :(((((((((((((((((((((( sinirden klavyeyi kırcam :S
Öne çıkan mesajlar