MadHeart Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 slm all beramusda tek bi adam tanırım o da Apostol lvl 68 suan ama 70 e cok az kaldı ve bu adamdan herkez kacıyoo sizce ben yanlısmı biliyorum ... orclar sölesin :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Ben olcam az kaldı 70 e 30 um daha 62 rogue umu 61 pristimi 61 rogue umu bırakıp kasmaya başladım :) yaza goruşuruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 vay be bende açayım areste en kral şu adam cypherde en kral şu böyle başlık açmanın anlamı neyki ¿... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Apostal ban yedi ama sonra açtırdımı ilmem ama ban yieli baya oluyo ama harbi saglam adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trader Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 kops la adam kasmış dupe ile üst baş düzmüş adam ve sence en kral warior muş benim bildiğim 2 defa ban yedi sadce kosp tan böle hile hurda ile oynayan adam = en kral warior ??????????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beverly Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 yanında dumisi de banlanmıstı ,o da gelmiş geri , tahmınımce bunların banlandıgı zaman ustlerındekı 'legit' uniquelerı de duruyodur. sonra gelip serverda hayt huyt önüne gelene zr sword dance vurarak saglam warrior mu oldu bu arkadas ? ne combo bılır ne priest iyle uyumlu hareket eder anca yardırmayla kral mı olunmaya başladı ? o charı senın elıne verseler sen de kral olursun o zaman bişey farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IDeviL Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ya a.k ya işiniz yokmu sizin ya üff gökhan abim bu salak forumda neden hakkımda konu acıyon ? ulan kralda benim hükümdarda sikerim kralınızın a.k yeter be eziq şerefsizler dupeymiş cartmış editim ulan allahına kadar varmı ötesi 3 kere ban yedim kospla kastım kralı gelir cz ye keser .. sieyin banlayın lan forumdanda a.k salak forumunda salak salak tiplemelere anca bok atmak işiniz şimdi yazın durun salak salak felsefe yapın durun ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 tmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 adam ol hem suçlu hem güçlü senin gibiler yüzünden bu oyun bööle oluyo a.q. adam gibi oynayanların charı silinir lwl 0 çekilir böyle itlere bişey olmaz. sorsan bide övünür kosp ypıyom die şeref... pist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar