Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 hehehehe :utaniem: sanırım biraz hin düşünceliyim hihih :D, nese kardeş, zorlamaya gerek yok belli sen yapmışın hihih, hele o fotoğraf makinesinin 2D de yapıldıı her halinden belli, baksana objektife allaşkına, ben 2D yim die baarıo hihih :D[hline]Mazda Namazda® .::. Liselim .::. Dev Fatih :hrr:
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Canlarım. VanGogh'u kişisel olarak beğenmem bu ayrı bişi. Ama yapmaya çalıştığı şeye yaklaşmak anlamında ben söledim onu. Yağlıboya gerçekçi resim yapanların daha çok tercih ettiği (son zamanlarda yerini akriliğe yavaş yavaş terketmeye başlasa da ) bir malzeme. Suluboya daha ee.. farklı diyim bi malzeme. Fakat albrecht Dürer yapmaya çalıştığı şeyi başarmış vangogh sa başaramamış. Postların gidişatına bakrsanız demek istediim açık aslında. Yoksa diil mi?..[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
wanderer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 konuyla alakasiz olarak soylemistim ben. yani gorsel olaylarla ilgilenen birisin, van gogh un fotograf gibi cikarma olayini hic yapamadigini da biliyosun zaten. ama bir orman resimi vardir mesela, uzaktan bakinca gercek ormandasin gibi hissedersin. hic bi "fotograf"i degismem buna ben.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 şimdi bakın (gösteriş olsun die diil) şunu gösteriim, ben genel anlamda sanatsal çalışan bi insanım, burada bi sanatsal bide montaj tasarımımı gösteriiceem hoş konu van goh man goha sapmış ama ben baş sayfalardaki arkların söledii şeyler için bi çıkarma yapıorum hehehh... işte gerçketen çook eski ve santsal bir çalışmama, (amatörlüğü önemli diil, yanlızca sanatsal) ve benim için çok ama çok değerli tasarım, bu sebeple öle graphicer yazdım üstüne kusura bakmayın, kalkıp da kimsenin abuk subuk kullanmasını istemem.. işte buda editdir yani başka söze gerek yok, (millete ne yedirmiştim bunbu yaw hahah)...[hline]Mazda Namazda® .::. Liselim .::. Dev Fatih :hrr:[Bu mesaj Dragonmax tarafından 29 August 2003 16:31 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Dragonmax tarafından 29 August 2003 16:32 tarihinde değiştirilmiştir]
GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Silthanas doğru konuşuyor arkadaşlar siz istediğiniz amaçta kullanabilirsiniz o da olur ama sithanasın dediği herzaman doğrudur. Adı üstünde zaten: Photoshop[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Burada Karpuz Var!
fab Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 said: horacegoesskiing, 29 August 2003 15:40 tarihinde demiş ki: Hemen söliyim. Gerçekçilik bazında. Nitekim vangogh da gerçekçi resim yapmaya çalışıyodu. Sen de eğer bişi sölemeden önce karşındakini anlamaya çalışırsan daha rahat edersin...[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Şimdi bak gerçekcilik anlayışın bumu yani? gerçeğe yakın olmak en yakın olmak? Resimlerde çizilen gerçeklik değil anlatılan gerçeklik vardır. Tabii senin bunu anlayabilme düzeyin nedir bilemem. Görsel Sanatlar bölümü açılsın diye çığıran bir insanın böyle şeyler söylemesi gerçekten ilginç. Neyse arkadaşın thread'ini ikili bir tartışma ile bulandırmak istemiyorum.[hline]5
GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 said: Dragonmax, 29 August 2003 15:54 tarihinde demiş ki: said: arcane, 29 August 2003 13:24 tarihinde demiş ki: Images that were created in nothing but Adobe Photoshop. No clip art, stock photos, scans, drawing or 3d programs were used. hoca olurmu bak dikkatini çekerim, her kelimenin arasında bir virgül var, eğer stok lullanmamışsa onun da başına no koymalıydı, o halde No clip art, no stock photos, no scans, no drawing or 3d programs were used. gibi bi anlam çıkarmamız gerekir, lütfen kelime oyunlarına kanmayalım hehe :D[hline]Mazda Namazda® .::. Liselim .::. Dev Fatih :hrr: Dragon senin acil bir ingilizce dersine ihtiyacın var en yakın kursa koşş hadi ne duruyorsun hücum! :D[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Burada Karpuz Var!
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 dbencede arkadaşlar, şurda iki rekat, ps de resim 0 dan yapılırmı yapılmazmı gibi ufak tefek bişi tratışıoduk, konu birden resim tarihine çevrildi, isterseniz bi yeni konu açın van goh u nasıl bilirdiniz die :D:D...[hline]Mazda Namazda® .::. Liselim .::. Dev Fatih :hrr:
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 said: GICIK2, 29 August 2003 16:50 tarihinde demiş ki: said: Dragonmax, 29 August 2003 15:54 tarihinde demiş ki: said: arcane, 29 August 2003 13:24 tarihinde demiş ki: Images that were created in nothing but Adobe Photoshop. No clip art, stock photos, scans, drawing or 3d programs were used. hoca olurmu bak dikkatini çekerim, her kelimenin arasında bir virgül var, eğer stok lullanmamışsa onun da başına no koymalıydı, o halde No clip art, no stock photos, no scans, no drawing or 3d programs were used. gibi bi anlam çıkarmamız gerekir, lütfen kelime oyunlarına kanmayalım hehe :D[hline]Mazda Namazda® .::. Liselim .::. Dev Fatih :hrr: Dragon senin acil bir ingilizce dersine ihtiyacın var en yakın kursa koşş hadi ne duruyorsun hücum! :D[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Burada Karpuz Var! yaw dur iki reakat ortalıı bulandıralım dedik, muhaha :D[hline]Mazda Namazda® .::. Liselim .::. Dev Fatih :hrr:
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 reklam ajanslarından biliğim kadarıyla, 0 dan yapılacak çalışmalar -logo, antet, kart tasarımı vikvikbikbik..- öncelikle çizim'in kolay olması için vektörel (vektörel programda çalışmanın asıl amacı budur) programlarda çalışılır, sonrasında photoshopta son hali verilir. (veya tam tersi) peki photoshopta 0 çalışma yapılmaz mı? yapılır, ama freehand ve muadili programlardaki çizim rahatlığı photoshopta pek yoktur.
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 said: Rahan, 29 August 2003 16:55 tarihinde demiş ki: reklam ajanslarından biliğim kadarıyla, 0 dan yapılacak çalışmalar -logo, antet, kart tasarımı vikvikbikbik..- öncelikle çizim'in kolay olması için vektörel (vektörel programda çalışmanın asıl amacı budur) programlarda çalışılır, sonrasında photoshopta son hali verilir. (veya tam tersi) peki photoshopta 0 çalışma yapılmaz mı? yapılır, ama freehand ve muadili programlardaki çizim rahatlığı photoshopta pek yoktur. hay aaazını öpiim dermişim hahah ıyyyyyyyyy öeee şaka şaka :D:D:D[hline]Mazda Namazda® .::. Liselim .::. Dev Fatih :hrr: [Bu mesaj Dragonmax tarafından 29 August 2003 17:01 tarihinde değiştirilmiştir]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 güzel yapmışın editi graphicer. isim çok komik ama ya. graphicer... thaha[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 hoca onu annamadım nie komik gelio isim ????[hline]Mazda Namazda® .::. Liselim .::. Dev Fatih :hrr:
GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 said: Dragonmax, 29 August 2003 16:51 tarihinde demiş ki: said: GICIK2, 29 August 2003 16:50 tarihinde demiş ki: said: Dragonmax, 29 August 2003 15:54 tarihinde demiş ki: said: arcane, 29 August 2003 13:24 tarihinde demiş ki: Images that were created in nothing but Adobe Photoshop. No clip art, stock photos, scans, drawing or 3d programs were used. hoca olurmu bak dikkatini çekerim, her kelimenin arasında bir virgül var, eğer stok lullanmamışsa onun da başına no koymalıydı, o halde No clip art, no stock photos, no scans, no drawing or 3d programs were used. gibi bi anlam çıkarmamız gerekir, lütfen kelime oyunlarına kanmayalım hehe :D[hline]Mazda Namazda® .::. Liselim .::. Dev Fatih :hrr: Dragon senin acil bir ingilizce dersine ihtiyacın var en yakın kursa koşş hadi ne duruyorsun hücum! :D[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Burada Karpuz Var! yaw dur iki reakat ortalıı bulandıralım dedik, muhaha :D[hline]Mazda Namazda® .::. Liselim .::. Dev Fatih :hrr: Ahahaha :D[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Burada Karpuz Var!
Invader Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 şiiiiiittt gülmeyin ya adamın bir bildiği vardır o yüzden öyle yazmıştır.. allah allah :)[hline]Hadi Canım Sende Bize Katılmak için Kırmızı Kutuya tıkla; Kutuna tıkladım boş çıktı...
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 said: GICIK2, 29 August 2003 22:33 tarihinde demiş ki: said: Dragonmax, 29 August 2003 16:51 tarihinde demiş ki: said: GICIK2, 29 August 2003 16:50 tarihinde demiş ki: said: Dragonmax, 29 August 2003 15:54 tarihinde demiş ki: said: arcane, 29 August 2003 13:24 tarihinde demiş ki: Images that were created in nothing but Adobe Photoshop. No clip art, stock photos, scans, drawing or 3d programs were used. hoca olurmu bak dikkatini çekerim, her kelimenin arasında bir virgül var, eğer stok lullanmamışsa onun da başına no koymalıydı, o halde No clip art, no stock photos, no scans, no drawing or 3d programs were used. gibi bi anlam çıkarmamız gerekir, lütfen kelime oyunlarına kanmayalım hehe :D[hline]Mazda Namazda® .::. Liselim .::. Dev Fatih :hrr: Dragon senin acil bir ingilizce dersine ihtiyacın var en yakın kursa koşş hadi ne duruyorsun hücum! :D[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Burada Karpuz Var! yaw dur iki reakat ortalıı bulandıralım dedik, muhaha :D[hline]Mazda Namazda® .::. Liselim .::. Dev Fatih :hrr: Ahahaha :D[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Burada Karpuz Var! alah alah alah alah alah.........[hline]Mazda Namazda® .::. Liselim .::. Dev Fatih :hrr:
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 SNn sandin vburayi galiba Dragonmax, abartma quote u. Adminlerimizden biri (Emaleth) o kdar ugrasip quote basligi bile acti.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
DasherSW Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 :) güzellerim çok ho$ tartı$malar tabi bunlar. bakınız arcane in yolladığı resim gerçekten photoshop ürünü olmakla birlikte çok detaylı, muhteşem. zira bi sorun var, şimdi bu güzel arkadaşım bunu yaparken ya 3000-4000 pixellik çözünürlüklerde yapıp küçültmüş olmalı, ya da kendini camdan atmalı. bunu bastırmak ister, poster falan yaptırmak ister, olmaz :) photoshoptaki vektörel destek bu kadar detaylı bi resmi asla kaldırmaz... freehand de çalışıp photoshop a efektler için aktarsa daha memnun olurdu bu arkadaşımız :) niye? çünkü ilerde boyuyla istediği gibi oynardı. şimdi bu fotoraf kalitesinde diyelim, yani gerçek, birebir yapılmış işte ben de ilk gördüümde gerçek gitar sandım. ama yüksek görsellik içeren gelelim resimsel çalışmalara, freehand kullanın da görelim :) bunun için de photoshop kullanamayabilirsiniz. belki paintshop pro? aman ne diyorum ben ya :P[hline] There's no evil nor good. There's only one truth. You.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 tabi büyük çalışılmış bi resim. bilgisayar kuvvetli olduktan sonra nema problema. nyet. vektör de severim o ayrı konu. ama bu tür illüstrasyon çalışmaları için -bence- photoshop çok daha ideal.[hline]Görsel tasarım bölümü istiyorum.
arcane Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 burada adamın amacı sadece photoshop kullanılarak yapılabileceğini göstermek adam zaten normal bir photoshop kullanıcısı değil işin ehli olmuş ödüllü bir dizayncı büyük çizilip küçültüldüğü ortada, ama bence çook büyük çizip küçültmüş amcam, tellerin gölgesi ve gitarın ucunda kulakların olduğu bölge falan epey detaylı,ki daha göze çarpmayan bir sürü yer vardır eminim.[hline]"I love the Hong Kong style of hentai movies, but that only looks good for gays. The reason why the whole style was developed over there was because those gays were very hairy guys ... they had to learn a technique that even gays can do that are as effective as the mutant's strength. So that's where phone bills came from."
Loserandlost Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 vala süper bi başlık.. hepsi super .. Herkes yollasın çalışmalarını. Horaceye photoshop ta saygı derim :) tanıdığım en iyi photoshopcu adamdır. hatta türkiyede sayılıdır diyebilirim. Sevgiler :)[hline]İs there another way to die?
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 kardeşş imzandaki i büyük, yane I olcak düzelt istresen, (ingilizce biliom ya) :D[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr:
Öne çıkan mesajlar