Kimlend Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Arkadaşlar bu gece beramusta ban şov vardı Salwatore İlans Kratren Arwen41 gibi server'ın onde gelen isimlerini banlandı ama bazıları inanıyorumki kalıcı ban olmayacak ama dikkatimi ceken olay orclardan pek banlanan olmaması Orclarda adamlar 2.6klık pot kullanıyolar +9shard +9 shell kullanan adamlara bişey olmadı ama el morad yani bizim en iyi adamlarımızın cogun şu an banlı bence bu adel degildir bi aasın 67lvlda 6.4k canı olması normalmi veya 2.6klık pot basması bence bu iş iyice çıgrından cıktı ya gm deişmeli ada bilmiyorum Allah sonuuzu hayır etsin ve bu orclara gosterilen tolarans sonucu bence en yakın savaşta orclar townun içinde gezicek ve kimse bişey yapamıyoacak tamam butun orclar boyle demiyorum ama orcların geneli boyle ve ne zaman ban şov olsa orclarda 2-3 kişi banlanırken bizden en onemli adamlarımız gidiyor ve tanıdıklarımda varki bu banlananlardan içinde leal olmayan bi işe girmeyen adamlarda banlanıyo bence bu adeletsizlik bence bu adilik uzun oldu ama cok sinirliyim ve bazı arkadaşların beni eleştireceginide biliyorum ama kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Calamity, hammersimpson un falan koxp partysinde görüntüleri var resmi forumda. Ama birşey yapılmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Canni beni tanırsın ben Turkish_Lokum_Priest arenadan falan ve bunlar gibi adamlar rahat rahat oynarken bizim gibi legit yollardan bişeyler yapmaya calışan insanlar daha çok banlanıcak bence bu gidişle Arwen41 naptı şimdiye kadar veya Karatren bence beramusun en iyi priestlerinden biriydi çogu açıdan ama oda haksız yere banlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grry Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Boqunu çıkardılar Beramusunda hadi hayırlısı :) --------------------- Arez Grry --------------------- Beramus ::XyX:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ne olmasını bekliyodunuz oynayan adamların yaş ortalaması 12~ daha ne bekliyodunuz biz bu hale hetirdik bu oyunu hala konuşuyoz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ewt beyler bu yüsden ewde kardeşlerimiz oynuosa kalk len git ders çalış dioruz.cafelerde veletler oynuosa kulaından tutup babasının yanına götürüoruz alın oğlunuz şiddet içeren oyun oynuo dioruz.belki o zaman biras n00b lar azalır :D ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeQuiTaS Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 isimlerin diğerlerini anladımda arwen41 hiç bi zmn önde fln gitmedi..Sıradan bi oyuncu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atilos Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Arwen41 kimmiş bilmorum ben de dier köftehorların banlanma sebebi nedir? Daha dorusu yaptıkları onca şeyin hangisinden banlandılar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 valla benimde bu aralar dikkatimi çekit beni de belki görmüşsünüzdür _YouWillDie_ son zamanlarda humanlar cz de cok fazla eziyolardı belki bu banlanmalar onu azaltmak içinde olaiblir kesinlikle gecici ban olacaktır benim kendi görüşüm bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grry Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 evet biz orclar olarak eziliyoruz hatta büzülenlerimiz bile var. --------------------- Arez Grry --------------------- Beramus ::XyX:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
speedie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 kimlend salwatore ve ılans gerçek charları değil onların ayrıca arwen41 beetle juice clanının ne kadar koxpçu bi clan oldugunu bilmen lazım doganigonun 64luk rouge charı raven harpyde eskiden full koxpla kasiodu ve şimdide arwen41 czde program kullanıyor bu kişinin banlanması doğru bişey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar