ExecrabLe Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Allah işallah serverLar son patch yüzünden crash olmuyodur yoksa yandık..1-2 saattir serverlar durmadan online olup loading safhasına geri dönüyor walla.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExecrabLe Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Dedim ki login server I kapadILar tekrar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExecrabLe Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Yeniden açıldı euahue biri oyun oynuor galiba serverlarla =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExecrabLe Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Hehe ve serverLarI kapatIcakLarInI anons ettiler mukemmel.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Sanirim bir gariplik var... Oyuna girdim ve kisa süreli kaldim...sonra kapanacak uyarısı gelince de çıktım. Biraz önce yeniden girdim ama çıktığım yerde değildim. Bestine şehrinde cantinada çıkmıştım ama kendimi şehirden çok çok uzakta bir tepede otururken Tuskenlerin yaninda buldum. Biraz ilerledim ki bu kisimda Popeye ile de mesajlaştık durduk, bir mağra buldum. Radarın sol yanı neredeyse kıpkırmızı oldu. Tabiki delkikanlı BH girmedi :P Yürüye yürüye bir kaç bandit ile vur kaç oynayarak ilerledim, neyse şehre vardım ama oda ne.. Greetings ile başlayan mesajda server gidiyor yaziyordu. ve yeniden çıktım. Şimdi bir sonraki bağlanışta kendimi nerede bulacağım merak ediyorum. Naboo'da çıkmayayım da her yere razıyım...o iğrenç yeşilliğin içinde kusası geliyor insanın, gezegen değil Jurassic Park mübarek[hline]Kumadam of Moonglow Liche *İlk önce "Ultima Online" vardı* .:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:. "Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır" [Bu mesaj Kumadam tarafından 06 September 2003 19:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Hayirdir butun serverlar offline oldu bi anda!!![hline]Devvo Ki'yyst, Bothan Hunter&Gunfighter, Eclipse Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExecrabLe Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 update : ServerLar 4-5 saat yok gibi bi msg okudum starwarsgalaxies.com forumlarInda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar