sayginay Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Arkadaşlar ben böyle bişi görmedim adam shout atıyor ve sattıgı itemler +8 Shard +8Raptor ve +8 IronBow vede hemen arkasından +9 shard dedi biri.Tarih tekerrur ediyor galiba.Yine dupe yine sahtekarlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadHeart Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 oda bişey mi bizim cafede bi elemanda +10 shard var sadece shard diye geciyo önune gelen yarılıyoo bu adama hemde bu olay cyperda oluyoo ama zevkli bişey adamın hemen kırmızıları yanıyoo kacıyoo :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B_a_H_a Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bunda gülüncek olay neki. bildiğimiz cypher dupe merkezi işte. herkeste +10/100 shardlar-+10/24 chitin shelller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 işte bu sefer oyunu kesin ve net olarak bırakmış bulunmaktayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 valla işin dorusu ben bile bıraktım oyunu charım felan yok ama msn imde çok ko oynayan var birisi seslendi item verim die areste girdim +2 mage earring verdi sabah siliniş oynanmas diyos ama anlayan yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar