shapshal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 İlk defa waplı bir telefon aldım (3510i) ve nasıl wapa girip oyun çekeceğimi bilmiyorum...yapmam gerekenleri anlatır mısınız?[hline]: Abi kart uymuo takıorum your system is not support diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 bende yeni aldım 3510i'yi bişey yapıyoduk ayarlar için dur biraz arayayım. mesaj atıyorsun otomatik oluyor ayarlar[hline]Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker, Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i, Bedr'in aslanları ancak,bu kadar şanlı idi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 GPRS destekli Nokia marka telefonlar için; arada boşluk bırakarak "WAP NOKIA" yazın ve 2222'ye yollayın heh işte cevap geliyor ayarlar otomatik yapılsın mı diye evet diyorsun öyleydi galiba oyun çekmek içinde oyunun linki oluyor oraya giriyorsun www.oyunparki.com ayrıntılı bilgi için [hline]Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker, Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i, Bedr'in aslanları ancak,bu kadar şanlı idi! [Bu mesaj regulus tarafından 06 September 2003 18:21 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj regulus tarafından 06 September 2003 18:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar