hyucek Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 4 gundur bildiğim her alanda calısıorum am hic skil kazanamıyorum. Bi bozukluk oldugunu sanıyorum. Bu bozukluk sadece 1 charımda war ama bunun dısındaki tüm charlarım 5 para etmez turden. Oyunda 4 defa gm cağrısı yaptım ama yardım gelmedi. Lütfen yardım edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 optionsda skillerin artmasını gösteren bir slider var. default olarak her 10 puan (1.0) arttığında gösterir. Onu en dibe yani 0.1 gösterir şekle alman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 nerde oynuyosun ?[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyucek Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Eğer "inform me when my skills imrove this much"dan bahsediyorsan su anda 1 olarak ayarlı ve daha dibe alınca 0 ı gösteriyor. Bunun dışında optionsda skillerle alkalı bişey bulamadım. Quann'da oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 hmm bence oynadıgın yerin forumlarında sorarsan daha kolay yardım alırsın belki aynı sorunu yaşayan başkalarıda vardır[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar