hyucek Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 4 gundur bildiğim her alanda calısıorum am hic skil kazanamıyorum. Bi bozukluk oldugunu sanıyorum. Bu bozukluk sadece 1 charımda war ama bunun dısındaki tüm charlarım 5 para etmez turden. Oyunda 4 defa gm cağrısı yaptım ama yardım gelmedi. Lütfen yardım edin.
Gunn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 optionsda skillerin artmasını gösteren bir slider var. default olarak her 10 puan (1.0) arttığında gösterir. Onu en dibe yani 0.1 gösterir şekle alman lazım.
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 nerde oynuyosun ?[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...
hyucek Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Eğer "inform me when my skills imrove this much"dan bahsediyorsan su anda 1 olarak ayarlı ve daha dibe alınca 0 ı gösteriyor. Bunun dışında optionsda skillerle alkalı bişey bulamadım. Quann'da oynuyorum
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 hmm bence oynadıgın yerin forumlarında sorarsan daha kolay yardım alırsın belki aynı sorunu yaşayan başkalarıda vardır[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...
Öne çıkan mesajlar