Norak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 yahu oyunu aldık kurduk patch çektik,Play e bastık; ama o ne: direct3d hatası veriyor, benim ekran kartım destekliyor 3d3 yi hatta gittim son driverları çektim, direct x 9a yüklü zaten. nedir olay anlamadım official forumlarında bu sorunu yaşayan tonla insan var, ama çözüm bulamadım ben lol[hline][i]Wow - Swg - Begin - -bab naber? -nolsun işte uğraşıoz, yok dünyayı kurtar, yok 10000 yıldır gizli kalmış bi ırkı yok et, yok altın çıkar.. günlük işler işte :) -hıı...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Ekran kartının markasını ve modelini tam olarak yazarsan cevap alma şansın yükselecektir bence ..[hline] Captain Khar'al Lynnot Commander of Dark Legion Armed Forces Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Sis 650 modeli markası felan :-) smartbook makinam, pc işlemcisi ve rami kullanan notebook. oyunun klasörü içindeki help documentinde desteklenmeyen kartlar arasında değil, alt modelleri desteklenmiyor ama bunun olması lazım, yani unreal 2 falan cillop gibi çalışırken swg ne diye çalışmıo anlamadım. mail attım hep support a hemde SiS'e bakalım ne dicekler. bide official forumlarda aynı sorunu çeken onlarca kişi var lol [Bu mesaj Norak tarafından 05 September 2003 16:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 smartbook ve sis :)) biraz zor oynarsin . Kusura bakma ama gercekten cok kotu bir mal almisin. Kolay gelsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 vala ben makinamdan gayet memnumum, hiç sorun çıkmadı şu 1.5 yıldır, her oyun/program çalışır kendisinde. bitek bu swg dalgası, onunda tek yaşayanı ben değilim neyseki. oyun sorunlu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 yok abi swg benim labtoptada aynı hatayı vermişti..sis kaldırmaz oyunu..benimkide destekliodu..ama önemli olan ekran kartının ligthning ve tli bişi desteklemesi grekiyor..[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 oke peki gitsem, anakartla birlikte deiştirsem makinanın ekran kartını çalışır mı? mesela g force felan şeyetsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 labtopların ekran kartını değiştirebiliyorsan söyle bende değiştireyim:)[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar