Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 ...der ingilizce bilmeyen uzaylılardan biri uçan deveyi görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 bu uzayli zergling'den başkası degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ve kola ikram edilir..:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 and benim kuş mutasyona uğrar ve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 dev bir ejderhaya dönüşür...büyük oldu ya kapıdan falan sığmaz tabi...bu yüzden bunalıma girer... psikologlara başvurur...ve.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 o psikolog beni öldüren devedir benim mutasyona uğrayan bird ..... kodum senin der ve ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 birşeyler fısıldamaya başlar ve aniden ortalıktan kaybolur. arkaplanda bir ufo yere çakılır.ateşten çıkan uzaylı kolu yanarken şöyle bağırır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 aaaaahhhhhhhhhhBu arada ben ölmedim ağr yaralıyım ama deveolğlu deveyle benim minik papağan bunu bilimio hemen papağanımın peşinden gittim ve... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 derken shimana uzaylının sözünü keser. noluyo lan burda dağılın kırmayayım kafanızı gözünüzü yok deve yok uzaylı sittiniz lan başımı sabahtan beri. bi pazarımız var (hikayeye göre günlerden pazardır), uyku uyuyamıcak mıyız lan." diye hönkürür. uzaylı tırsar ve yanaraktan uzaklaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einhander Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ve kıs uykusuna yatar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 uyanır sonra uzaylılar kahramanı kaçırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 devenin ardında kalan tek eşyası bir paket sigaradır. bu bir sigara paketini bulan insanoğlu, devenin anısına bir sigara markası yapar. bu markanın adı adı camel olur. yıllar sonra ufak, mütevazi bir evde "ingilizce özürlü uzaylılar deveye böyle seslenmişti vakti zamnında" der dede insan, torun insanlara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 el bombası fırlatır sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ama el bombasi rus mali oldugu için patlamaz, tam o an da..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jewels Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ortama atlar ve dede insana ''dur!sen dede olamazsın'' der... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 tam o sırada bomba patlar meğersem saatli bombaymış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 tam saatli bomba patlar ki, dede uyanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 dede aslinda rüya görmekte oldugunu anlar ama karşisin da tanimlayamadigi bir cisim vardir ve....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 saatli bombayi karsisinda gorunce , kalp krizinden olur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 dedeyi hastaneye kaldirirlar ama dede hastanede kaybolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 doktorlar dedeyi aramaya baslarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 dede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 dede o sirada hastaneyi havaya ucurmak için hazirlik yapmaktadir. ama hikayenin gerçek kahramani dedenin yanina gelir veee.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviLisH Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 hey hey dede çık aradan sen kimsin der..moruk birden afallar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bayılıyor gibi olur ancak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar