oposse Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Dupe wipe ne zamana bilginiz warmı ? we saat kacta oldugunu solerseniz sewinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ares ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 salı gunu gece diye duydum 1 gun server lar offline olcakmıs :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Ya üf ne gerek var böyle işlere ya değilmi? Dupe serbest olmali diyorum! madem önüne gecemiyorsunuz herkes yapabilsin bak o zmn bir şey oluyormu kosp ne güsel herkesin kullan imkani vardi kalktı kim kullanabiliyor su an kimse? madem bir açığınız var bırakın serbest herkes zevk alsin su oyundan ha tabi elimle yaptığım emeğimle yaptığım itemlerle oynadığım oyun ayrı bir zevk verir ama full itemli adamlarada spike la 600-700 gibi komik rakamlar vurunca adamda zevk fln kalmıyor yani :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 necro katılıyorum, endless saol :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atilos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Endless nerden duyduğunu merak ettim doğrusu. İnşallah geçen seferki gibi 1-2 hafta gecikmez yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ben mi soylemistimde 1-2 hafta gec oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atilos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Beramus gm i söylemişti 1-2 hafta kdr gecikti.Öyle bi yerden duyum aldı isen diye şeettimdi [ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 23:03 tarihinde, Atilos tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ben biryerlerden duydum ne kadar dogru olur veya olmaz bilmiyom ama gecen her saat k.e bitişine yaklastırıyo ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 gitme dünyam dönsün dönsün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 serverlar down inş. dupe wipe oluyodur!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeCTioN Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 saat sabah 08 :11 _biff_ renkli bi yazıyla NO yazmıştı dc olduk sonra başka gören oldumu bu yazıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LORD_ROGUE Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 end kapa çeneneni :D tam girerken server gitti zati:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 +8 Full plate dupelemiş mallar yaw. Pazardan bir FP almıştım bu gün baktım yok yerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 dupe wipe olmuş mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 necro valla millet babalar gibi kosp kullanıyo dupe wipe olmuş gece olmuş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar