capablee Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Beyler benım 62 lik charım cyber de hacklendı ve eskı sıfremı kullanıyorum ama eskı sıfreme bırılerı gırıyor sıfremı degıstırmek ıstedıgımde ıse gızlı yanıt ıstıyor bana yardım edebılırmısınız yada bıldıklerınızı benımle paylasırsanız cok sevınırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 gizli sorunu bilmiyosan sifreni su anki kosullarda resetlemen imkansiz yani degistirmen mumkun degil daha onceden premium aldiysan kredi karti son dort numarasi ve charla ilgili bir takim bilgileri yollarsan gmler yardim eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capablee Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ya bu char ben satın aldım onceden kredı kartı kullanıp kullanmadıgımı nerden ogreenecem charın sahıbınden alabılırım kullandıysa tabii? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 msnye beni eklersen yardımcı olabilirim belki [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar