Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 13 sene sonra kavuştuğumu sandım, çektiğim film "Nightmare Before Christmas" tı.DivX player da çektim tabi. Sonra açtım filmi, oturdum gece yarısı.Öle bi sevinçliydim ki =] Ama 15 dk sonra film başa sardı, hata vardır dedim kaç kere oynattım.Yine sardı.Başka programlar denedim ama 15 dk'ya gelince başa döndü hep. Ve ama gösterilen toplam süre "1 saat 13 dk".Ne sorun var anlamadım? (bu arada istanbul içinde bulabilceğim yer var mı dvd olarak?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Codec sorunu dicem ama değil. Öyle olsa yeşil ekran çıkar, ses çıkmaz, görüntü gelmez falan filan. Bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Eft, zaten title'da "divx" gördüğüm için çekmiştim sürücüleri filan.Ama olmadı, sinir oldum.Bu arada önemle lütfen postumun en altını okuyun =9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 kadıköy de oda bar ın hemen karşısında bir dvd ci var. kristal büfenin hemen karşısındaki simitçi sokağı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 başa sarma olayı nası, imleç başa mı atlıyo yoksa imleç normal ilerlerken film mi baştan başlıyo 1.nin çözümü mutlaka vardır ama 2.nin yok bi kere öyle bi cd almıştım 2.snin 30 dakkasından sonra sürekli aynı 5dkyı oynatıp duruyodu eğer 1.se ki büyük ihtimalle öyledir o zaman.. convert etmeyi dene bi ihtimal olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 http://www.divxforever.com/index.php?download=47 bazen ise yariyor bazen yaramiyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 O tarz bişey olduğunda %90 dosya bozuk oluyor. Tekrar çekmen gerekecektir. Ama yinede arkadaşın gösterdiği programı bir dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Denedim malesef "bad frame" verdi.Ares de öff be, iki saat indirmeye başlamıo neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar