_UndyinG_ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Bİliyorum dersaneler başladı çoğu gencin işi başından aşkın ama Bakırköy'de adam bulunabilirse oyuna devam edelim... Çarşamba günü /yani 14 dakka sonra/ saat 14:00'den itibaren sıkılana kadar oynarız... Ben gelirim diyosanız buyrun[hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Abi ben gelirim ama başka bi işim var. Eğer bütün elemanlar toplanırsa gelebilrim sanırım. Neyse en iyisi ben kararımı herkes gelirse veririm ama bence cuma günü olsun herkes işini ona göre ayarlar fln...[hline]VATAN SAĞOLSUN! http://www.harbici.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 beni sormana bile gerek yok kardeş sen nerdeysen bende ordayım gibi :D[hline]The secret of success in life is for a person to be ready when his opportunity comes: DİSRAELİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar