can Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Nasil gidilir buraya yaw?[hline]There's a heaven above you baby...
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 bahçeköy ne be?[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
can Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 aahah barisarock için[hline]There's a heaven above you baby...
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 hmm. şimdi bi köy olduğuna göre bu. muhtarını bulman lazım. minibüs fln kalkiyordur bi yerden.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
can Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 yaw nasil gidecez biz buraya? örnegin taksim'den nasil gidilir?[hline]There's a heaven above you baby...
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 taksimden sarıyer dolmuşu bulacan sarıyer bilmemne piknik alanı diyor.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Bahçeköyde yaşayan biri olarak sorularınızı cevaplayam =) Bahçeköy'e Taksimden direk otobüs kalkıyor [ Halk otobüsü ve bildiğimiz kırmızı iett otobüsleri] Sahilden geliyor =) Numarası 42T tek otobüsle işi hallederseniz.. Sora beşiktaş'tan sarıyer minibüsüne binilir ve çayırbaşında inilir, ordanda ya otobüse bineceksiniz ya da bahçeköy minbüsünüe bineceksiniz ama çok zahmetli =) tek bi otobüse binmek varken yane 10 tane araç değişirmeye gerek yok =) Ayrıca konserin yapılacağı yerin önünde durak yok ondan şöförden rica edeceğiniz sizi önünde indiriyor ya da bi durak önce ineceksiniz.. Konser alanı baya geniş, koyunların otlak yeri hehe :) millet piknik için geliyor, dün geçerken baktımda, stand fln kuruyorlardı..[hline]Я люблю Вас Ann!..
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 said: fizban, 06 September 2003 00:31 tarihinde demiş ki: 42b bahçeköy beşiktaş[hline]BURAYA ÇÖP DÖKEN EŞEKTİR ! O otobüs kalkalı aylar oldu =)[hline]Я люблю Вас Ann!..
Öne çıkan mesajlar