Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

evde biri war!

Duke_Guybrush

Öne çıkan mesajlar

dün tuvaletten vakum sesi geldi, makina çalışmıyo, gece 3, evde kimse yok. Gayet kendimden emin biçimde tuvalete girdim
kim kustu huleyn diye baırdım, musluğa baktım, yok. Klozete baktım yok, banyoda bişi yok, klozetin yanındaki delikten dışarı su fırlamış duvar sırılsıklamdı. Tutamadın dimi diye baırdım gittim odama devam ettim işime :)

Her zaman derim, bir şeyden korkmayın, o sizden korksun. Şu dünyada tek korkucağım şey böceklerdir[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Bob Marley - Jammin'

Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
Sosyal ağlarda paylaş

*ince ve ipeksi bir sesle*

Arkadaşlar hepimiz maymun değilmiyiz lütfen maymunlara hakaret etmiyelim

[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj Ardeth tarafından 26 Şubat 2003 23:43 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Birşeyden krokmayın o sizin kılıcınızdan korksun :D[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

Volfied; Böle böcekten felam nasıl korkar erkek adam ya :)

Erkek adam "korkusuz" olur gerektiğinde tüymeyi bilir ama...

Kamptan böcek misali
Sabah uyanmışım,yanımdaki arkadaşın yüzünde;
|/
-O-
/|

na böyle 8 ayaklı resmen ARAKNİD türü Örümcek! KOCAMAN BİŞİ!

ehuae tabii doğal olarak ilk başta biraz tırstım lan oğlan ölecek die,sora tulumdan Rambo bıçağını(tulumda rambo bıçağı saklamanın faydaları)çıkardım,
böceğe bir koydum parça pinçik oldu sora acıdım...

öyle böyle değildi ama boyutu :)

sora birde Kaya tırmanışı yaparken Elimi attığım Kayadan Yavru akrep çıkmıştı...
ii bir tırsıp ne çıkabildim ne inebildim! :)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei!
Sosyal ağlarda paylaş

ehhe bizim okuldaki bir matematiköğretmeni,tespit namı diğer mutstafa öztürk, manchester a gidiyor okul gezisiayağına orada iki zenci sıkıştırıyor bunu cüzdanınımı ne bir eşyasını gasp ediyorlar biraz tartaklayıp gidiyorlar

jamaikalı olduğunu nereden anlşadınız diye sorduğumuzda jamaicalı gibi duruyorlardı diye cevap vermişti :)[hline]Ahmetboy, şöylecene bir saçmalamış ki :
evet ben olgun biriyim
madem emalethde 13 yaşındaymış
eh işte arada 1 yaş fark var
işler süper olur baba ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...