Peka Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 arıyoz işte bişey yaparız yoksa[hline]Herkezin kişiliği ghostmode ' da belli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 nukem i de katalım buraya. trio olarak arıoz yoksa ayıp bişiler yapmakla tehdit ediyo baal sizi :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 abi of sıkıldım yapacak bişi yok oynucak oyun kalmadı[hline]Herkezin kişiliği ghostmode ' da belli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 generals[hline]Night! So I play. Give me a sign this is day. Give me some guidance, so I pray. It's time to die. Is that what I want? Korn - B.B.K. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 4 yıL sonra Vagabond's Quest'e tekrar ba$Lıyoruz :) www.netdragons.com[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 hey allahım oyun diye gösterdiği şeye bak lamerin bi kafa[hline]Herkezin kişiliği ghostmode ' da belli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Olm bu oyun zamanının en iyi oyunLarından biriydi. Tabi senin kafa basmadı oynayamadın. :) 5 dakka oynadım direk 30 lvl fln aLdım psionic'le :) Eskiden oynardık bunu diablo, sc tayfası olarak, rom vardı, dark vardı senin tanıdıklarından ama tabi kafa olmayınca ayrı tabi :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar