cyberlord Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Arkadaslar felucia'ya nası gitcem acaba?Factionlara üye olmak istiyorum feluciada dediler. -----Simdiden Tesekkürler-----[hline]CyberLord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 ehueh bence fel'e gitmeden hatta factiona katılmadan önce yolu ögren :)[hline]Na'Krull - Europa İcq:2951127821 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyberlord Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Arkadas ben normalde arqas ta oynadıgım icin osi deki haritaya yabancıyım.Lutfen bana nasıl gideceğimi söylermisin[hline]CyberLord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 moongatelerden gecebilrisin :)[hline]Na'Krull - Europa İcq:2951127821 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyberlord Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Moongate lere girdim fakat felucia gözükmüyor.[hline]CyberLord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 istersen biraz oyuna alış,karakter geliştir,güzel silah sahibi ol ondan sonra dene factionu.pingin kötü anladığım kadarıyla ve factiondanda hemen çıkamıyorsun , Minax da çok feci bu aralar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyberlord Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Buldum sonunda biraz daha younglugun keyfini cıkarcam dah sonra facrtionlara katılcam.[hline]CyberLord [Bu mesaj cyberlord tarafından 05 September 2003 20:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 younglar fele gecemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar