Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Hem dark side'da hemde diğer tarafta bitirdim oyunu dark side daha zor ama daha eğlenceli fakat sonu tam olarak bitmiyor bunun ne iş ? yani aldık scepter'ı, bindik gemiye, kyle peşimizden gelicekti ama bi baktım credits çıkmış ne olacak bu işin sonu ? expansion pack ? yeni oyun ? bilenler aydınlatırsa iyi ve güzel olur[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 spoiler yazsaydın bea abı... okuyodum azdaha..[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 spoiler sayılmaz tam olarak ;) nasıl biter bu oyun yahu, devamı yok mu[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 kyle la yaptıımız o anlamsız zor duel sonrası kalkıp bana bırak fln dediini görmek olayımı bitirdi ..[hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 dark side'a geçmeyip bitirmek daha zor aslında ama dark side'da bitirincede oyunun devam etmesini bekliyo insan[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 demin dark side a kaymadan bitirdim de dark side dayken daa çok zorlanmıştım ben .. gerçi oyunun gidişatının bilmemden de kaynaklanıyo olabilir ama mesela 2 jedi ın olduu bi oda vardı catacombs da, biri doublebladed dieri normal tek saber kullanıodu; orda bayaa bi load etmiştim :)[hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Oyunun resmi çıkış tarihinin 16 Eylül olması ve oynadıklarınızın Final Beta olmasının etkisi olabilir oyunun "abzürd" bitişinde .. Belki aradaki bazı cutscene ler falan yoktur ..[hline] Captain Khar'al Lynnot Commander of Dark Legion Armed Forces Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 yok, sonunda ya expansion pack çıkıcak yada devamı[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 evet cart diye en abuk yerde kesiyorlar oyunu arkadaşta aynı şeyden yakınıp göstermişti bana :) ama işin en komik yanı lukeun 10 saniyeyle seni akcırması oluo ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griwazoid Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 said: Raid3r, 05 September 2003 17:44 tarihinde demiş ki: evet cart diye en abuk yerde kesiyorlar oyunu arkadaşta aynı şeyden yakınıp göstermişti bana :) ama işin en komik yanı lukeun 10 saniyeyle seni akcırması oluo ehe ackırmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 kacırmak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Oyun bana 2 taraflada kolay geldi çünkü speed açıp saber staff'la ileriye doğru saber döndürerek yaptığınız hareket resmen çim biçme makinesine kapılmış adam gibi biçio karşınızdakini.. tavion'u her seferinde bi tek bu hareketle yendim.. içine ragnos girdiği hali dahil... Bi tek 4 jedi'in geldiği yer kastırdı beni... Ayrıca hakkaten bende oyunun devamını bekledim ama zort dedi bitti... Hem light olarak bitirirsende bi açık kapı verio, misson yapmaya hazırmısın dio... exp çıkar heral...[hline]Raphael: Şuna bak! Bi salamander asla 10 metre boyunda olmazki!! Donatello: Söleyene bak, konuşan bi kaplumbağa!! [Bu mesaj sLog tarafından 05 September 2003 22:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar