Volfied Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Merhaba herkese, Simdi ben bu mouselardan baydim, son gunlerde mouse u falan bas parmakla yonetiyom iyicene yatarak kullanmaktan laptop denen mereti. DPI lari da iyiymis, bn bu trackball denen icata gecis yapmak istiyorum. Neti arastirdim birasz, ama hep optical + track ball mouse lar var, sadece trackball olan buldum, nah 82 dolar oha cus yavas falan diye bagirmaya basladim. Istedigim sey aha soole bisi: Kablolu kablosus (laptop ta kullanacam ona gore) farketmiyo fazla, yani kablosuz olursa boole esek ureme organi kadar buyk bisi olmasin ki laptopta da rahat kullaniyimn (mesela ideal sey usb portuna baglanan bir anten olabilir ufak bi anten tabii :P) Neyse, bunu ayzin gordum ben amarikada, adam joystick gibi tutuyo moue u, dibinden kablo cikiyo baya uzun bi kablo bas parmak topta, isaret sol click, orta parmak sag click de falan di. Cok tatli minnacik biseydi, bole bisi de olabilir. Ama lpatop ta rahat kullaniyim istiyorum. Bildiginiz satan yerler ya da ucuz boole trackbal lar varsa yollayin lutfen. Tesekkurler[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 bende wardı 3 sene önce falan gayet kullanışsız oyun vesaire için çizim için falan iyi oluyor sadece ucuza bulabileceğini sanmam son zamanlar bakmadım ama genede 50$ ı gözden çıkar çünkü zaten ev kullanıcısı için üretilmiyor alan prof olursa zaten parayıda seve seve veriyor :)[hline]ae? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 bohuhu diicem o zaman cunku bu laptop ta kullanmalik alcam oynadigim oyunlar oole asmis mouse isteyen olmuyo genelde :) mosue un hareketi hic ergonomik olmuyo o nedenle seettim :)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 kötü onlarya..bugün bilişimde satılıyordu..fiyatını hatırlamıyorum.urza silth ve ben gittik..urza ile silthe sor belki hatırlıyorlardır fiyatı..[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 benzer thread acmistim 3 ay once eheh volf...al dene derim bir, oyun degil ama benzer interface ve grafik kullanirimda cok daha rahat..mouse da bilege harcadigin haraketi kullanmiorsun...tek parmak haraketi var.. iki action 1st person shooterlarda hos olmuo onca yil mouse ile oynadiktan sonra...ama strateji lerde gayet eglenceli yada genel diger sistemlerde.. uyarim alismak icin 1 ay min gerekli, ama degisiklik istiosan kesin dene derim..ben bulmak icin baya kastiydim ama simdi elimden birakmiorm (hem mouse hem trackball calisaiblio arada ) hatta 3-4 dugmeli alirsan tuslari kendince ayarladiktan sonra tahminen trackball a koydugun elini unutup haraket ettirmiosun bi daha....sol eline biraz yuk binio uyarim :) mouse dan skilanlara tavsiyemdir siddetledir..[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 ov..tavsiye etmeyi unutmusum ballandirmaktan heh logitech oneririm az bulunuyo ama joystick de de mouse konusunda da biraz iyiler ehhe onun disinda microsoft var.. bende basparmakla kullanilabilen MS var optic ball i..40$ di ynailmiosam... logi ler daha ucuz...bide isaret parmagi ile kullanilanlar var..onu denemedim ama denemek istiorm bulsam :p[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar