Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Geçen gün kadıköyde yürürken nedense bir anda aklıma paticik geldi.Uzun süre düşündüm, ve bir anda içimi bir korku kapladı.3-4 yıl sonra paticik olacakmıydı?evet yüksek ihtimal olacaktı ama ya eski üyeler?teker teker ayrılıyorlar.Eh yaşları büyüyor iş güç sahibi insanlar oluyorlar.Yeni gelen üyelerde asla eskisi gibi değil.Peki ne olacak bu işin sonu?geriye dönüp baktığımızda sadece tatlı bir anı olarak mı kalacak?Yoksa kimse iletişimini koparmayacak mı?Evet bunu tartışalım diyorum.Başka zamanımız olmayabilir çünkü hayatın bizi nereye sürükleyeceği belli olmaz...Fikirlerinizi bekliyorum ve mümkünse sticky olması ve ölümsüzleştirilmesini istiyorum..[hline]Yaşa Urza Yaşa..You Are The Chosen One
Mesaj tarihi:
inşallah olur diyorum,ve 3 sene sora büyük ihtimalle eğer paticik sağlam bir şekilde durursa ben de olacağım. 17-18 yaşında bırakcaamı sanmıorum bu kadar bğlanmışkene[hline]:
Abi kart uymuo takıorum your system is not support diyo
Mesaj tarihi:
said:
Volfied, 02 September 2003 23:50 tarihinde demiş ki:
ne durumu canim
artik cig kofte
hrif gene aradi hadi cig kofteye
olm okuldan geldim yorgunum uyucam
banane cig kofteye
bi git isine
olmaz cig kofte
yok oole bisi berk uyucam ben
peki
:P
hizina ulasilmiyo berkin
yarin ertesi guna ricak hadi lailaya diicek korkuyom[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!

hehehe..merak etme yaz sezonu bitti laila,reina biter:)[hline]Yaşa Urza Yaşa..You Are The Chosen One
Mesaj tarihi:
Pohohohohoh
*! berk dağılır *

Volfi ben sana çig BÖREĞE dedim ne çiğ KÖFTESi ahahah dürümcü de var zaten çiköfte

Pohohohohohohoh

ÇİG KÖFTEYE
Pohohoho[hline]Do you ever think of me
And get lost in the memory
When you do, I hope you smile
And hold that memory a while

Berk's Playlist
Doyanakadar
Mesaj tarihi:
azhaz valla işin içinde dürüm veya çiğ köfte varsa ben hazırım!! ah ama sırada noolduunu bilmiorus...şimdi gidip de bamya seçmesin kalmayalım öle :)[hline]:
Abi kart uymuo takıorum your system is not support diyo
Mesaj tarihi:
*konunun saptığını hisseder ve asıl konuya geçilmesini diler*

[Bu mesaj Gilean tarafından 02 September 2003 23:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
cig kofteyi durum yapan bi yer wardi galiba istiklal'de hehe

dumur olmustum ilk kez gordugumde :P

*!bir konu nasil saptirilir dersleri yakinda tarafimdan verilmeye baslanacaktir*[hline]Nature's law instead of god in heaven
Blind Guardian - Punishment Divine
-=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=-
But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Mesaj tarihi:
bu dürümcü olaylarına bi damlayayayım bakayım. benden iyi dürüm yiyen yoktur şu paticikte. ahaah[hline]There's a heaven above you baby...
Mesaj tarihi:
kadıköyde rıhtımdaki mercandan yemiştim dürüm çiğköfte sonra yazaneye zor yetişmiştim :)[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki:
ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam

Nail in my heart
From my creator
You gave me life
Now show me how to love
Mesaj tarihi:
başlık paticiğin gelceği konu çiğ köfte fln ehuhuea. i love paticik ya cidden :)[hline]Feel so good, I feel so fine
Love that little lady always on my mind
She gives me loving every night and day
Never gonna leave her, never going away
Mesaj tarihi:
ne olacak senin girip baktigin hehehe guldugun yada hm deiyip okudugun seyler muhtemelen 2 yil sonra boyle bisey olmiycak, veya bazi bolumlerde oluyop digerlerinde olmiycak[hline]
  • Yeni Oluştur...