Gilean Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Geçen gün kadıköyde yürürken nedense bir anda aklıma paticik geldi.Uzun süre düşündüm, ve bir anda içimi bir korku kapladı.3-4 yıl sonra paticik olacakmıydı?evet yüksek ihtimal olacaktı ama ya eski üyeler?teker teker ayrılıyorlar.Eh yaşları büyüyor iş güç sahibi insanlar oluyorlar.Yeni gelen üyelerde asla eskisi gibi değil.Peki ne olacak bu işin sonu?geriye dönüp baktığımızda sadece tatlı bir anı olarak mı kalacak?Yoksa kimse iletişimini koparmayacak mı?Evet bunu tartışalım diyorum.Başka zamanımız olmayabilir çünkü hayatın bizi nereye sürükleyeceği belli olmaz...Fikirlerinizi bekliyorum ve mümkünse sticky olması ve ölümsüzleştirilmesini istiyorum..[hline]Yaşa Urza Yaşa..You Are The Chosen One
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Tek birsey diyicem, sabredin[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Ha unutmadan, endiselenmekten baska seyler yapan kisielr var, unutmayin *!Grins*[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 umarım vardır[hline]Yaşa Urza Yaşa..You Are The Chosen One
Berk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 volfiye +1 *! grins *[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 inşallah olur diyorum,ve 3 sene sora büyük ihtimalle eğer paticik sağlam bir şekilde durursa ben de olacağım. 17-18 yaşında bırakcaamı sanmıorum bu kadar bğlanmışkene[hline]: Abi kart uymuo takıorum your system is not support diyo
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 berk ve volfi işin içinde olduğuna göre güvenebiliriz..öte yandan ne bunun ne olduğnu anlamak içni dürüm grubuna girmek şart oldu:D[hline]Yaşa Urza Yaşa..You Are The Chosen One
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 yok bende durum yiyorum ama bisi bilmiorum hehe az sonra :P
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 ne durumu canim artik cig kofte hrif gene aradi hadi cig kofteye olm okuldan geldim yorgunum uyucam banane cig kofteye bi git isine olmaz cig kofte yok oole bisi berk uyucam ben peki :P hizina ulasilmiyo berkin yarin ertesi guna ricak hadi lailaya diicek korkuyom[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 hell işin püf noktası berk veya volfi dürümü götürürken çaktırmadan birşeyler öğrenmek..[hline]Yaşa Urza Yaşa..You Are The Chosen One
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 said: Volfied, 02 September 2003 23:50 tarihinde demiş ki: ne durumu canim artik cig kofte hrif gene aradi hadi cig kofteye olm okuldan geldim yorgunum uyucam banane cig kofteye bi git isine olmaz cig kofte yok oole bisi berk uyucam ben peki :P hizina ulasilmiyo berkin yarin ertesi guna ricak hadi lailaya diicek korkuyom[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! hehehe..merak etme yaz sezonu bitti laila,reina biter:)[hline]Yaşa Urza Yaşa..You Are The Chosen One
Berk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Pohohohohoh *! berk dağılır * Volfi ben sana çig BÖREĞE dedim ne çiğ KÖFTESi ahahah dürümcü de var zaten çiköfte Pohohohohohohoh ÇİG KÖFTEYE Pohohoho[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 azhaz valla işin içinde dürüm veya çiğ köfte varsa ben hazırım!! ah ama sırada noolduunu bilmiorus...şimdi gidip de bamya seçmesin kalmayalım öle :)[hline]: Abi kart uymuo takıorum your system is not support diyo
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 *konunun saptığını hisseder ve asıl konuya geçilmesini diler* [Bu mesaj Gilean tarafından 02 September 2003 23:57 tarihinde değiştirilmiştir]
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 cig kofteyi durum yapan bi yer wardi galiba istiklal'de hehe dumur olmustum ilk kez gordugumde :P *!bir konu nasil saptirilir dersleri yakinda tarafimdan verilmeye baslanacaktir*[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 lan berk uyuyan adami uyandirip soolersen tabii oolehatirlar manyak pskopat deli sey :P[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Hellhound derslerini bekliyoruz:)[hline]Yaşa Urza Yaşa..You Are The Chosen One
can Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 bu dürümcü olaylarına bi damlayayayım bakayım. benden iyi dürüm yiyen yoktur şu paticikte. ahaah[hline]There's a heaven above you baby...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 kadıköyde rıhtımdaki mercandan yemiştim dürüm çiğköfte sonra yazaneye zor yetişmiştim :)[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Nail in my heart From my creator You gave me life Now show me how to love
metboy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 başlık paticiğin gelceği konu çiğ köfte fln ehuhuea. i love paticik ya cidden :)[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Evet konu uçtu..artık toparlamak imkansız..madem öyle bu dürüm topiği olsun..yada dürüm konuşmak isteyenler dürüm topiği açsın:)üşeniyorsanız ben sizin yerinize açarım:D[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi
Berk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 varmı öyle bişey süperrr yarın gidip yiyim hemen[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 ne olacak senin girip baktigin hehehe guldugun yada hm deiyip okudugun seyler muhtemelen 2 yil sonra boyle bisey olmiycak, veya bazi bolumlerde oluyop digerlerinde olmiycak[hline]
Öne çıkan mesajlar