Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lionheart'da takıldım:(


zlorwf

Öne çıkan mesajlar

Erm adını hatırlamıyorum ama relici almak için Fransada bir tomba gidiyorsunuz ilk guardian yazış çıkıyor arkasındaki duvar secret door ya hatırladınızmı?işte orada nedir yani tüm zindanı temizledim. Cinden kadını ve arklarını kurtarmasını istedim kadın saol relicin kapısını açcam gibi birşey dedi ama oradan sağ tarafa gidince relic demir çubuklarla kapatılmış durumda. Birine saveimi göndersem o tombu geçse bana verse diyecek kadar kendimi aşağıladım o yüzden lütfen relicin yerini ve nsıl açılacağını söğleyin![hline] Never was and never will be..
Necromancery 19.07.2003 tarihinde demişki:
Çocuğu inventoryemi koyuyorsun?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bi dakka tam 9olarak nerde kaldın? çünkü orda relicin oldugu odaya giden bi teleport gibi bişi var yerde. o demir çubuklarla kapalı ama onun etrafındaki bütün mezarları açınca acılıyo orası sanırım öleydi. sora ordan teleport olup relicin oldugu yere gidiyosun ve master assasinle dövüşüp relici alıyosun[hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hmmm demek hepsini açıoruz ee ben nası kesecem o 2 revenantı:)1 tanesini kesmek bile kasıyor:)tam olarak işte cinle konuşum o kadar sonra sağ gittim baktım kapalı başa döndüm fln birsürü mezarın olduğu bir yere girdim ortadaki mezarı açamadım(tam ortada yani bosss mezar gibi kesin hatırlarsın o mezarı)
mezar=cyrpt:)[hline] Never was and never will be..
Necromancery 19.07.2003 tarihinde demişki:
Çocuğu inventoryemi koyuyorsun?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...