mountaindew Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Sizi bilmem ama Guardian beni manyak sarmisti acaba cncbe yeni sezonunu yayinlayacakmi? Bu arada wallflowers dan empire of my mind yane Guardian jenerik muzigini bi dinelemenizi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ases Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 yeni sezonda tekrar başlıcak die biliodum ama hala reklamını yapmadılar. heralde yayınlanmıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Kaliteli bi diziydi. Bitti ve yayınlanmayacak artık diye biliyorum. Nerden bildiğimi bilmiyorum gerçi =)[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Hmm cnbc-e yeni yayin donemi takviminde yok bir sonraki donemi bekliyo olabilirler. Bir ileriye donuk olarak The Shield a dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Bence yayınlaması gereken dizilerden biri, sanırım yeterli ilgiyi toplayamadığında dolayı kaldırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 dün akşam son bölümü vardı[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 ki çok da güzerl bir diziydi ama öyle herkese hitap eden bir şey değildi keşke yayınlasalar çünkü geçen sene benim favori dizilerim arasına girmişti topluı mail atoıp protesto falan etsek...[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar