umutsavaci Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 ARkadaşlar ben birkulaklık alacamda bana acele bir şeyin açıklanmasını iztemekteyim bu sonylerdeki mıknatıs konusunda bi üründe mıknatısı ''''''''High-energy Ferrite Magnets'''''''' öteki üründe ise '''''''''High-energy Neodymium Magnets''''''' hangisi daha iyi bas verir birde turbo circuit mi yoksa turbo twin circuit mi daha ii bas verir arkadaşalr yazılarınızı en geç saat bu günün 16:00 a kadar bekliyorum
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 yav umutcum naaptın iki kuruşluk kulaklık alıyosun zaten ya :) onnarı hep boşver min hz si en düşük olan en iyi bas verir. kulaklığın açık kulaklık olması daha iyidir. akustik yapılı kulaklıklar bu işin dışında kalır. haftaya alıcaam sennheisser kulaklık ise 0hz-40000khz arası sesleri mükemmelen veren kapalı akustik bir kulaklık olduğu için ne kadar mutluyum ifade edemem.[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!.
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 kaça alıosun horaceaga[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 bakacaz. ama ucuz olduğunu söleyebilirim. :D[hline]Görsel tasarım bölümü istiyodum artık var!.
umutsavaci Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 nasıl yani kulak açık demek istediğn nedir baba öle deme işte bende çok fazla para olmadığı için böyle parama göre iyisini almak istiyorum peki benim bu saydıklarımdan hangisi daha ii :) [Bu mesaj umutsavaci tarafından 05 September 2003 14:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar