Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Kuzenim yeni bilgisayar aldı netten c&c generals kapışalım dedik ama o host olunca giremiyorum timed out diyor. Ben kurunca oyunu giriyor ama bu seferde oyun ekranına girince disconnect oluyor adam. adamın ip adresine ping atınca timeout oluyorum. bende winxp onda 98 var.ben kabloyum oda ttnet var sebep ne olabilir. Ben firewall olabilir onda die düşünüyorum ama adama ctrl+alt+del ile bütün programları kapattırdım. Sorun ne olabilir?icqda sohbet ederken veya ona dosya gönderirken sorun olmuyor [Bu mesaj Mosquito tarafından 31 August 2003 12:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Sende firewall açıkmı ? Firewall var gibi görünüo.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 bi terslik var yaf. sen ping atamıosan firewall sende var. ama firewall sende varsa, severı sen acınca adamın sana baglanamaması lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 hayır ceday ping için eğer karşı tarafta firewall varsa ping atamassın.[hline]Deli Kupheli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 said: Mosquito, 31 August 2003 12:04 tarihinde demiş ki: ben kabloyum yuh mosq ne zaman kablo aldın?? bana niye söylemedin...pm'ne bak bir girdiğinde[hline]Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker, Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i, Bedr'in aslanları ancak,bu kadar şanlı idi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar