Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ehliyet sınavına nasıl çalışılır, kitapta nerelere bakılır?

Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

dersler zaman kaybi, boşuna gitme.

geçmiş ehliyet sinavlarinin sorularıni çöz direk.. evet evet şu anki bilginle direk çöz. takıldigin yerlerde ( ki çok fazla olmayacak. ) kitaba göz gezdir. sorular birbirinin aynisi..

ben netten son 5 sınavı çözdüm, toplam 600-700 soru birşey.. Yani sorular o kadar basit ki, ehliyet sınavında 20 dk da ilkyardim ve trafiği bitirmiştim, motorda takıldıgım yerler oldugu için olasılık yürütmüştüm her soruda nitekim motordan bile 85 mi ne aldim.
Sosyal ağlarda paylaş

çok basit. sadece, sınavdan önceki akşam sürücü kursunun verdiği kitaptaki bütün soruların cevabına bak, işaretle... başka bir şeye gerek yok. hatta kanımca ilk yardıma bakmana dahi gerek yok. konu anlatımlarına hiç bakma yalnızca test sorularına baksan yeterli... maksimum 3 saatini alacak aktivitedir.
Sosyal ağlarda paylaş

sorulara çalış kitaptaki. bütün soruları okumaya çalış. bir gece öncesinden çalışıp geçilio. öyle bi sınav yani. ben çalışamamıştım. sınava gireceğim okula giderken motorla sağlığa bakmıştım. ikisindende 93 trafikten 68 alıp kalmıştım
senle birlikte benimde girmem gerekio ama bi sorakine girmeyi düşünüom
Sosyal ağlarda paylaş

hicbi derse gitmedim hatta kitapcigi arkim getirdi
sinavdan önceki gün nevizadeye fasila gitmistik, dönüste sarhos sarhos sadece sorulari isaretledim arkadan cevap anahtarindan bakip : )
sabah giderken de devamini bitirdim.
90 aldim ücünden de : )

ayni seyleri soruyorlar sürekli, sorulari calissan yeter yani. ilk yardimi calismaya zaten gerek yok, bi motor bi trafik bilgisi caliscaksin iste, motor sinavinda her soruda bujiyi isaretlesen kafadan gecersin zaten : p

[ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 15:51 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...