Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 17 şubatta ehliyet sınavım var, bir an önce ehliyete çalışmaya başlamam lazım, nasıl çalışılır, ehliyete çalışabileceğim web sitesi var mıdır, yoksa kitapta nerelere bakmam lazım, 500 sayfa kitabın hepsini okuyacak halim yok nerelere bakmalıyım falan fıstık biri yardım ederse süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ben sadece kitaptaki soruları çözmüştüm. zaten aynısı çıkmıştı. kitabı baştan sona okumana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 derslerin hepsine gittiysen sorun olmaz kitaptaki soruların hepsini çözsen yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 önceki yılların sorularını çözmen, bazı soruların konularına bakman gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 dersler zaman kaybi, boşuna gitme. geçmiş ehliyet sinavlarinin sorularıni çöz direk.. evet evet şu anki bilginle direk çöz. takıldigin yerlerde ( ki çok fazla olmayacak. ) kitaba göz gezdir. sorular birbirinin aynisi.. ben netten son 5 sınavı çözdüm, toplam 600-700 soru birşey.. Yani sorular o kadar basit ki, ehliyet sınavında 20 dk da ilkyardim ve trafiği bitirmiştim, motorda takıldıgım yerler oldugu için olasılık yürütmüştüm her soruda nitekim motordan bile 85 mi ne aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 kitaba bi goz gezdir, sagliga bakmana gerek yok, verilen sorulara bak cevaplarini calis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 kitabın arkasındaki testin dogru cevaplarını işaretle önce sona baştan soruyu oku cevabı oku soruyu oku cevabı oku git gir sınava. hepsinden garanti geçiyosun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 hiç bişey çalışma direk ggir bnm gibi:) ama benm arabalara ilgim fazlaydı ondan hiçbişeye çalışmamıştım:).motor bilgin yoksa ona çalış.trafik işaretlerine fln bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Sınav 18 değil mi yahu ? Bu arada kursa yazılmak zorunlu sanırım, yani derslere girebiliyorsan 1-2 saat dişini sıkıp gir çünkü acayip kolay. Derslerden sonra denemede 80 motor sorusunda 5 yanlış yapıyorsun daha ilk denemede, trafikte de 6 :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bnde gircem 18inde gitmedim daha hiç derse...soruları çözeyim bari ben de ama derse gitmeyince de kıllık yapıyolar bazen konuşun ehliyet kursuyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 derslere gittiysen hiç kasma, gitmediysen sadece soruları çöz. zaten çoğu belli sorular oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 fistanın dediğini yaptım hepsi 90 ve üstü gelmişti=) eğer çok anlamassam soruyu ki 1-2 soruda olmuştu açıp konuyu okumuştum 3-4 sayfa bişiycik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ben derslere gitmedim kitabı komple çözdüm geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 endüksiyon bobini nedir soru 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 bi eski sınav bul sorulara bak kitaptaki her bölümden de biraz soru çözsen yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordsolidsnake Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ehliyet deilde sınawlarına gitmek bi işkenje yaaa puff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 çok basit. sadece, sınavdan önceki akşam sürücü kursunun verdiği kitaptaki bütün soruların cevabına bak, işaretle... başka bir şeye gerek yok. hatta kanımca ilk yardıma bakmana dahi gerek yok. konu anlatımlarına hiç bakma yalnızca test sorularına baksan yeterli... maksimum 3 saatini alacak aktivitedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ben derslerede gitmedim sorularıda çözmedim kitabıda okumadım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hişş bu arada ehliyetim var yani ilk girişte aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 sorulara çalış kitaptaki. bütün soruları okumaya çalış. bir gece öncesinden çalışıp geçilio. öyle bi sınav yani. ben çalışamamıştım. sınava gireceğim okula giderken motorla sağlığa bakmıştım. ikisindende 93 trafikten 68 alıp kalmıştım senle birlikte benimde girmem gerekio ama bi sorakine girmeyi düşünüom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 hicbi derse gitmedim hatta kitapcigi arkim getirdi sinavdan önceki gün nevizadeye fasila gitmistik, dönüste sarhos sarhos sadece sorulari isaretledim arkadan cevap anahtarindan bakip : ) sabah giderken de devamini bitirdim. 90 aldim ücünden de : ) ayni seyleri soruyorlar sürekli, sorulari calissan yeter yani. ilk yardimi calismaya zaten gerek yok, bi motor bi trafik bilgisi caliscaksin iste, motor sinavinda her soruda bujiyi isaretlesen kafadan gecersin zaten : p [ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 15:51 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ^yanlis bilgi verip umut tacirliği yapma arkadasım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 motordan kalmamak için hayvanlar gibi çalışılır. sonra herkese çalışmadım denir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 hhahaha motor zorlanıcak olucağım sırasında 3. sırayı alıodu dersler arasında.1 kere bile açıp okumadım.bi tane motor dersine girdim ondada hocaya bişiler örettim:). tabi sizde benim gibi otomobillere büyük ilgi gösterio olsaydınız sizinde öyle olabilirdi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar