facundo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 arkdaşlar 5+1 bulundum yere nasıl komalıyım odama 5+1 aldım 2 sola 2 saga 1 ortaya kodum sub ı da yan tarafa bole mı olmalı yoksa 5+1 in kurulus seklı varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 sağa sola koyduklarında on arka olucaktır onuda koyarsan heralde en düzgün hali olabilir, sub içinde, tahta üzerinde sanırım en iyi ses veriyo diye duymuştum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 arkaya hangisi gelecek FL FR -SL SR + center sub un ustunemı olacak yoksa bunların ortasınamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 sol ön---subwoofer----sağ ön ----------monitor----------- sol arka------------sağ arka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 iyi de sol ve sag on un subvuferın gırişlerinde ismine SL mi FL mi fark edermı onlar onu soruyorum :D FOrward LEft mi fl sub left de dieridir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 S arkada olcak f=front Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ok dir saol :D şımdı gidip 5+1 imi ayarlayim d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ya bişi sorcam bu kablo ları uzatma yapmamız mumkun mu ? odamda ta arkaya kadar gıtmıor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 uzatma yapmak mümkün. ama 2 tanesinin sl ve sr nin kablolarının uzun olması lazım diğerlerinden.genelde öyle oluyor. bide subwoofer'ı nereye koyarsan koy farketmez.ancak köşelere koyman daha iyi performans almanı sağlar, yakın duvarlara yankı yaparak. ama arkaya, öne, sağa , sola koymana gerek yok.koy bi köşeye.çünkü insan kulağı subwoofer'dan çıkan sesin ne yönden geldiğini algılayamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 2 tanesi uzun fakat yeterınce deıl sub a yetişmiyor en arkaya kodyum zaman nasıl uzata bılırım bunu solermısın ne almam lazım yoksa bı elektırıkcıye gıdıp yaptırmamı lazım ve bişey takıldı aklıma bu left right ı sub ın arkasına gecıp mı yapmak lazım yosa onunde durup mu yanı bana gore left mi ona gore left mi sub ın arkasında kı baglanılan delık lerın oldu yere gore ayarladım ben tv nın onunden deıl olemı olması gerekıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 anlamadıysan adres ver gelip dövecem. uzatmak için elektronikçiye "abi ben 5+1 in uydu hoparlörünü uzatıcam" de o sana uygun kabloyu verir.ister fişle uzatırsın ister keser kendin eklersin. temiz olanı her haporlor için kabloya bi erkek bi dişi fiş bağlaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ok idr :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar