Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkdaşlar 5+1 bulundum yere nasıl komalıyım odama 5+1 aldım 2 sola 2 saga 1 ortaya kodum sub ı da yan tarafa bole mı olmalı yoksa 5+1 in kurulus seklı varmı
Mesaj tarihi:
sağa sola koyduklarında on arka olucaktır onuda koyarsan heralde en düzgün hali olabilir,
sub içinde, tahta üzerinde sanırım en iyi ses veriyo diye duymuştum..
Mesaj tarihi:
iyi de sol ve sag on un subvuferın gırişlerinde ismine SL mi FL mi fark edermı onlar onu soruyorum :D FOrward LEft mi fl sub left de dieridir heralde
Mesaj tarihi:
uzatma yapmak mümkün.
ama 2 tanesinin sl ve sr nin kablolarının uzun olması lazım diğerlerinden.genelde öyle oluyor.
bide subwoofer'ı nereye koyarsan koy farketmez.ancak köşelere koyman daha iyi performans almanı sağlar, yakın duvarlara yankı yaparak. ama arkaya, öne, sağa , sola koymana gerek yok.koy bi köşeye.çünkü insan kulağı subwoofer'dan çıkan sesin ne yönden geldiğini algılayamaz.
Mesaj tarihi:
2 tanesi uzun fakat yeterınce deıl sub a yetişmiyor en arkaya kodyum zaman nasıl uzata bılırım bunu solermısın ne almam lazım yoksa bı elektırıkcıye gıdıp yaptırmamı lazım ve bişey takıldı aklıma bu left right ı sub ın arkasına gecıp mı yapmak lazım yosa onunde durup mu yanı bana gore left mi ona gore left mi sub ın arkasında kı baglanılan delık lerın oldu yere gore ayarladım ben tv nın onunden deıl olemı olması gerekıyor
Mesaj tarihi:

anlamadıysan adres ver gelip dövecem.

uzatmak için elektronikçiye "abi ben 5+1 in uydu hoparlörünü uzatıcam" de o sana uygun kabloyu verir.ister fişle uzatırsın ister keser kendin eklersin.
temiz olanı her haporlor için kabloya bi erkek bi dişi fiş bağlaman.
  • Yeni Oluştur...