Felix Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 timsah almayı düşünüyorum ama hiçbi bilgim yok timsahlar hakkında, ne gibi zorlukları vardır,kaç yıl yaşar,ye ner ne içer,nekadar büyür en fazla; bu gibi yardımcı olabilcek bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 timsahlara yazık oluyor bence. sonuçta evcil hayvan değil bunlar. küçücük bir akvaryumun içinde yaşamak ve bakmakta pek kolay olmaz. oldukça büyük bir akvaryum alman gerekiyor. akvaryumdaki suyun sıcaklığı 80 fahreneit ve kara sıcaklığıda 90 fahreneit olmalı. ısıtıcı ve uvb lambası koyman gerekiyor akvaryuma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raquin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 timsah beslemeni desteklemesem de sana yardımcı olacak bi yer buldum sanırım . www.zoo-land.com timsah satıyorlar diye duydum ama bence onu besliğebileceğinden emin ol sonuçta ona tasma takıp sokaklarda gezdiremycen ... iyi şanslar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 ya bende istiyorum ama 2 inçlik tarantulaya ikna edene kadar canım çıktı evdekileri buna ikna etmem kesinlikle imkansız. havuzlu evim olsa belki daha kolay olurdu :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raquin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 hehe 2 inclik tarantula cok degisik olmalı . ben sahsen 2 inclik (yaklasık 5 cm olmalı yanlıs deılsem) tırsarım . her an ustume atlayıp benı gebrtckmıs gıbı gelır . tarantulayı bilmem ama timsahlara eger yeterince buyuk alanınız yoksa ve onun avlanması icin yeterli bolge yoksa yazıktır hayvana ... yani ben de herseyden cok yanımda 1.5 metrelik bi kar kaplanı istiorm ama alamıorm iste . nasıl beslenır ıstanbulda nasıl yanımda gezdireyim bılmem ... her an beni kapabilir koca agzıyla :) [ Mesaj 14 Şubat 2006, Salı - 08:49 tarihinde, Raquin tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 şahsen sürüngen beslemek istemem :] çünkü eline alıp sevemiosun, hisedemiosun yani.soğuklukları olduğu kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 ben eve sikortıl alcam =) bizim kediler yesin diye :pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar