Hardter Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ewt arkadaslar bu topıcı acmamdakı amac hem izleyip begendıgınız fılmlerı ogrenmek hemde bende ızlemek ıstıyorum ama aklıma hıc fılm ısmı gelmıyor sizden yardım beklıyorum psikolojik(uyusturucu temalı falan olursa ii olur),aşk,korku,gerilim filimleri önerirseniz sevinirim tesekurler. [ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 13:56 tarihinde, Hardter tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Reservoir Dogs, Requem for a Dream (uyuşturucu temalı gibi), Donnie Darko,Amelie, Cesaretin var mı aşka?(bunu bulmn zor baya aşk konulu) Old Boy, Dünyanın orta yerinde aşk için ağlıyorum(aşk konulu),Karpuz kabuğundan gemiler yapmak(türk filmi) ankda olsan verebilirdim ama bulunması baya zorumsu filmler olmasına karşılık hepsi güzel kaliteli filmler [ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 14:03 tarihinde, ivy tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 - samaria - bin jip - spring, summer, fall, winter and spring diyerekten 3 "kim ki duk" filmi öneriyim ben sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ewt sımdı hepsıne google da baktım güzel filmler saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar