Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Bişi olmucak. Öbür sezon bu bölümden 3 ay mı 3 hafta sonrasından mı ne başlıo.[hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 20 July 2003 21:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 buffyde ne oldu yaw? normalde izlemiyorum da willow gelince meraklandım.[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 ........................R.I.P ..............Buffy Anne Summers ..................Beloved Sister ..................Devoted Friend .............She Saved The World .......................A Lot[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. [Bu mesaj Eraq tarafından 20 July 2003 21:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 öldü...[hline]m@dm@n23 (11:11 PM) : benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 heh bölümlerin senkronize gitmesi iyi olmuş da.. Host? kafasız? yada sadece kafa. konuştu? Angel? kalbi biraz deşildi? ee ne biçim boyut bu? Bi de bence Willow Angel'a bi tane zarf verse, "I'm so sorry" deyip gitse, Angel da zarfı açınca Buffy'nin mezar taşının fotosunu görse... Eheh yönetmen olsaymışım :)[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Güzel bölümdü Wesley tam formundaydı yine. Angel ın sevgi üzerine döktürmesi pek bir hoştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 said: Eraq, 20 July 2003 21:38 tarihinde demiş ki: R.I.P Buffy Anne Summers hmm... vah vah :-p ee bitmemiştir ama heralde? saçma olmuş yani?[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 elektrik idaresini ztim 8de elektrik gitti 9da geldi yuh be tam angelın saatinde gece kaçta veriyolar tekrarını ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 3de.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 pop, içime doğdu 3 te gidip 4 te gelicek :-p[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 said: Grudge, 20 July 2003 22:44 tarihinde demiş ki: said: Eraq, 20 July 2003 21:38 tarihinde demiş ki: R.I.P Buffy Anne Summers hmm... vah vah :-p ee bitmemiştir ama heralde? saçma olmuş yani?[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? yok bargaining part 1 ve 2 de willow sayesinde dirilcek eylül de yani[hline]Hiç hata yapmamış insan, yeni bir şey denememiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spike Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 aferin valla istersen dier şeyleride anlatta heyecanlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 e ben de tahmin edebilirdim bunu? ne bu şiddet bu celal?[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spike Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 sana olmaz dökülen kanlarımız sonra helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 celallenen sensin ama :-p[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 ben geçenlerde bundan soraki sezonun sonunuda yazmıştım ama sora sildim lol:P[hline]m@dm@n23 (11:11 PM) : benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spike Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 said: sLog, 21 July 2003 13:11 tarihinde demiş ki: ben geçenlerde bundan soraki sezonun sonunuda yazmıştım ama sora sildim lol:P[hline]m@dm@n23 (11:11 PM) : benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua willow kara büyücülüyü mü diosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 6. sezon güzel gibi ama 7. sezon abarıolar Star Wars gibin. O dünyanın adı neydi Pylea mıydı. Orda angel'in insan ve şeytan tarafı daha da birbirinden uzaklaşıo. O yüzden tam insan olarak kalıo ve büük ihtimalle yaşlanıo orda insanken. Ama canavara dönüşmek istediğinde tamamen canavar oluo Hulk gibin kontrol edemio tam olarak. L.A.'de ise şeytanı tarafı ile insani tarafı daha dengeli o yüzden tam olarak dönüşmüo şeytana.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 said: Spike, 21 July 2003 12:37 tarihinde demiş ki: aferin valla istersen dier şeyleride anlatta heyecanlı olsun sordu söledim sen ne karşıyosunki[hline]Hiç hata yapmamış insan, yeni bir şey denememiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 said: Spike, 21 July 2003 13:23 tarihinde demiş ki: willow kara büyücülüyü mü diosun evet :P[hline]m@dm@n23 (11:11 PM) : benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spike Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 said: Mephinx, 21 July 2003 15:52 tarihinde demiş ki: said: Spike, 21 July 2003 12:37 tarihinde demiş ki: aferin valla istersen dier şeyleride anlatta heyecanlı olsun sordu söledim sen ne karşıyosunki[hline]Hiç hata yapmamış insan, yeni bir şey denememiştir özel mesaj diye birşey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 arkadaşlar dün yayınlanan bölümün ismini rica ediorum kazaadan indircem otobüste oldugum için izleyemedim.[hline]Tailors Sux - (Anti-Tailors of OSI) En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran [Bu mesaj DeamoN tarafından 22 July 2003 00:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 said: Gereksiz quote kullanımı hoş birşey değil / Popeye] The Gift season 5[hline]Build your army and Declare war to innocent with me. Happy is the one who says i'ma Turk! |||i=icq||| === |||m=mail||| [Bu mesaj Popeye tarafından 22 July 2003 18:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 bufynin son bölümü çok dandikti tam güzel bir şeyler yapıyorlar derken yine sıvadılar angelda aynı şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 ben angel ı sormuştum angel season 5 e geçmedi yaw daha[hline]Tailors Sux - (Anti-Tailors of OSI) En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar