Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AO'ya girmeyi düşünen yeni bi zati muhterem...

Kim

Öne çıkan mesajlar

Selamlar
Ben aslında Shadowbane kasacaktım ama öyle MMORPG siteleri gezerken AO'nın sitesini gördüm öyle 7 gün beleş deneme falan bişilerde diyordu bende bi siteyi gezdim siteye bi baktım güzel gözüktü...gerçi bu formu biraz okuyunca bazı arkadaşlar bayağı bi olumsuz konuşmuş...
Ben bişi soracam oyunda RP serverı olayı var mı yoksada normal serverlarda RP yapılıyor mu?
5 senedir Middle Earth Online'ı bekleyen bi zati muhteremim yani daha bekleyim yada AO oynayarak mı beklemeye devam edeyim?Ne dersiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,
Anarchy Onlineda Roleplay yapman mümkün roleplay destekleyen organizationlar mevcut

Oyun hala zevkli ama oyunu birakmis olan dostlarimiz cok uzun suredir oynayip yeni seyler aramakda, Funcomda bunu farkedip Shadowlandsi cikariyor zaten.

Bazı zamanlar oyuna kaptirip sabahladigimiz bile oluyor tek basına cok fazla eglenemeyebilirsin ama gurup olarak oyundan zevk alman mümkün

Tabi ingilizcenin oyunda cok büyük bir artısı var.
Sosyal ağlarda paylaş

Sağolasın
Valla İngilizce yeterli gibiydi... :) benim bir arkadaşta var berabar girebilirz hangi serverı tavsiye ediyonuz...
Bi de bu yeni ödeme programında 1 yıllık kayıt yaptırırsak 8 Euro'yu aylık taksitle mi alıyolar yoksa 12x8=96 Ueuro peşin bi kere de mi alıyolar?
Saygılar
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...