Reumer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Evet. Yaklaşık 1 sene önce falan açtırmıştım.Heralde yıllık reward almış olması lazım.Okul nedeni ile 6 ay önce falanda kapatmıştım. İçinde bi 78 magery, 72 taming char bi tanede 79 mining 79 bs 50 küsür carp olan bi char vardı. Fakat 6 ay girilmeyecen charlar siliniomuş sanırım. İçinde bide Small house deed i vardı(enoyla ne hayallerimiz vardı :P ) charlar para etmez biliom. eğer başlayacak bi arkadaşımız varsa elimden çıkarmak istiyorum. çok ucuza veririm merak etmeyin. ankarada olursanız daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 ah ulen aahhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 said: Eno, 14 Şubat 2003 14:57 tarihinde demiş ki: ah ulen aahhh age of shadows ta daha guzelını yapacaz ınsallah box ını ısmarlatıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Uzun süredir kullanmadığım bi accountum var.2001'in 3. ayı kapattırmıştım. İçinde herhalde karakter namına birşey kalmamıştır. Bunu satmak istersem ne kadara gider ?[hline]King of Chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Ben accountlariniza talibim oms dan ula$in veya, icq:152584 cevaplarinisi bekliyorum anla$abilirsek ii olur biktim site site cd pe$inde ko$maktan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 accountlar lbr mi t2a mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 t2a sanirim ama benim icin fark etmes lbr ile oynuyorum zaten yeter ki oside account um olsun nebula dan kurtiliyim ba$ka ne isterim bi aos cd si bulsam hemen ba$licam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar