Loading Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 oyuna başlamayı düşünüyorum.Oyunu önerirmisiniz yoksa hiç başlamıyım mı?Ayrıca dial-up la ne kadar idare eder.kabloya geçmem gerekir mi? ayrıca oyuna alışması kolay mı?Şimdiden teşekkür ederim.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Selamlar Eger medival zamanı gecen oyunlardan sıkılmıs degisik bir oyun gelecekde gecen eglenceli bir oyun ariyorsan Anarchy Online dogru bir secim. Ben hem dial up olarak hemde kablonet ile uzun süre oynadim dial upla cok rahatsiz edicek seklide yavaslama olmuyor kablonetle ise hic bir sorununun olmayacakdir. Oyunu Avatürkden alabilirsin sana tavsiyem avatürkün paketlerini incelemen olucak yanlis hatirlamiyorsam anarchy online expensionu Shadowlands + Notum Wars + Anarchy Online paketleri vardi. * Shadowlands ve Notum Wars Anarchy Online icin yenilik paketleridir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 evet avatürke baktım 32,5 milyon sanırım ayrıca anarchy online ve ilk exp nı da içeriyormuş.peki oyuncu sayısı fazla mı?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 butun dunya icin 3 server var, bunlardan teki alman serveri onu saymazsan tum dunya 2 serverda oynuor cok cesıtlı ınsanlar var ve oyuncu sayısı gayet fazla yanlıs yaz donemınde farkedemeyebılırsın[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Citirr - Clan Bureaucrat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 yani harcadığım zamana ve paraya değecek bir oyunmudur?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Loading; oyunu internetten indirerek veya cdsini bularak 7 gun bedava deneme suresini kullanip, sorunun cevabini kendin bulabilirsin.[hline]O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 oyunu indirmeye çalıştığımda belli bir yerde takılıyor.onun için öyle bir şansım yok.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 kendi sitesinden başka bir yerde varsa söylerseniz sevinirim.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Burda Avatürk bi iso dosyasi hazirlamis gözüküyor kendim denemedim indirmedim ama koyduklarina göre saglamdir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FadetoblacK Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 56k ile oynamayı düşünüyorsan hiç girme olaya bence :)[hline]"Victory belongs to those that believe in it the longest and the most." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar