Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 hmm.. renkini bilmiyorum sarı çiyan sarı renkmi oluyor şimdi :) valla bu siyahdı üstü falan hızlıda hareket ediyordu.. çiyan zehirli değilmi ben öyle biliyorum yoksa kırkayakmıydı bu?[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Böcüklerin sinirleri yok o yüzden istediin işkenceyi yapabilirsin. Envai çeşit uçan , kaçan, sokan, saldıran, ısıran, gezinen böceğe gıcık olduğum için görüldükleri yerde itlaf edilmelerine salık veririm.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 geçen sene yazlıkta bi sabah böle mışıl mışıl uyurken yanamı bişi gıdıklıodu, ben annanem beni uyandırmaya çalışıo sandım devam ediom uyumaya ama bu durmadı devam edio... Sonra gözleri bi açtım çıyanın teki omzumda antenlerle yanamı yokluo :) heralde uyku sersemliği yüzündendir gayet sakin yerimden kalktım, çıyana elimle sakince vurdum aşşağıdan böcek ilacını alıp geberttm... eğer o an uyku sersemi olmasam napardm merak ediorm dorusu... ( adı çıyan ama ben ondan daha çok çıyıyorum )[hline]*!barnak basar* Siz sormadan ben söliim evet çok düşündüm bu imzayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar