HellHound Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 ayrica bu sefer konuyu boyle saptiranin sahsim olmadigina dikkat cekerim... benim hayat boyunca konu saptirdigimda gorulmemistir! yuzsuzum... pisman degilim!
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Evet olay bakın döndü dolaştı nerede buldu:)hellhound hala bir numara saptırmada..zaten imzama bakın:)[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi
Berk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 walla sonra dan ortaya çıktıki içerde bi arkdaş varmış zaten bira kassam backstageden elimi kolumu sallaya sallaya gireibliyomuşum ama dışarısı daha eğlenceliydi[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar
Berk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 napalım demonu yeterince ifşa ettik zaten konu kalabalıı olmasın diye böyle güzel güzel muahhabbet dönüyo işte[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Chat yapıyoruz resmen..[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 sen ne edersen beni kendinm kadar ezil bi hale getiremezsin :-)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Öne çıkan mesajlar