Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

swg

DarkOmeNN

Öne çıkan mesajlar

bence bu oyun cok guzel olacak bi starwars hayrani olarak boyle bi projeyi yaptigi icin oyun developerini tebrik etmek lazim.. herkes bug olur vs vs cok kotu betasi diyo ama bence bu oyun multiplayer oyunlarinda bir devrim baslatacak duzeyde olacak bircok kisi jedi olmak cok zor olmustur diyodur ben jedi olmak istiyodum vs vs jedi olmak zor istir bunu bilmeyen yoktur yani.. ve bence ne kadar zor olursa insan da daha cok jedi olmak isteyecektir.. oyun hakkinda pek fikrim yok ama kesinlikle yaz tatilimi bu oyunla geecirmek istiyorum eminim bu oyunla ilgilenecekler ve bircok partch cikartarak buglari duzeltecekler..Ve suna emin olabilirsiniz oyunu anlamam en fazla 1-2 haftami alir ondan sora hep jedi olmak icin kasacam :) size kolay gelsin..butun kelle avcilarinin kaderi episode 6 da ki gibi yok olmaktir.. hehe :)
Sosyal ağlarda paylaş

cık cık cık cık
kompozisyon sıfır giriş nerde gelişmeyle dalmışın bi sonuca da bağlamamışın...istikbal hiç parlak değil yanmışın sen..[hline]you can't kill me 'cause im already InsiDe you!
my potentIaL is nothing but zero..
come and free your hate !!
.--.----..--.----.--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-.
Sosyal ağlarda paylaş

yok kardeşim tatil ya boş zaman bol böle bir düşüğnceyi desteklyen kaliteli meşgul edici yazılar beklioruz..[hline]you can't kill me 'cause im already InsiDe you!
my potentIaL is nothing but zero..
come and free your hate !!
.--.----..--.----.--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...