Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Evet atvde başlıyor yakında.. valla özkan manyak sunar sanırım bundan öncede altınlarla ilgili bir yarışma yapmıştı manyak adam :) neyse bekliyoruz..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 ben altın programını begenmemıstım hıc bu guzel olursa serederık[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 sankapankiiİİİİİ[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Altınla ilgili program dediğinizin adı "Ağarlığınca Altın" dı ve özkan harbiden "deli" gibi sunuyordu o programı. Bakalım bunda ne yapayacak, hem müziğini hem oyunculuğunu beğendiğim, güzel insan.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 O adam hep manyakmış öyle. Mazhar'la Fuat da söylüo hep. Adamda var bi hiperaktiflik zaten. Yani o yaşta o enerji pes. Ama sonuçta bir yönde harcıo o elektriği güzel bişi.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 evet eheu bitiyorum zaten o adama :) ağırlığınca altın cidden manyaktı snrm buda öyle olur.. (inşallah)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 atv de paraları vermedikleri için o yarışma da sade 2 ay fln kalır. ;)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar