NuKe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 bu dosya nedir ne işe yarar? silmeyi düşünüyorum çünkü bi sorun var bu dosyada ve bilgisayarımı yavaşlatıyor..Kapatınca bilgisayar hızlanıyor.Ama windows klasörünün içinde diye silmedim. Sileyim mi?[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 win98-winME kullanıyorsan hemen sil sakat bi olay olabilir.. win2k ve üstünde bir win kullanıyorsan, dosyayı bul sağtuş yap özelliklere gel Sürüm'e gel... MİcroSoft'un imzası vb.. varsa silme...[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage [Bu mesaj Criminal2 tarafından 03 September 2003 11:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 çok saol kriminal. yalnız bişi sorcam ben win98 kullanıyorum da yani az önce örendim share manager demekmiş bu dosya. Kazaada falan sorun çıkmaz di mi?[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 bu dosya windowsla birlikte gelen bir dosya değil... eğer kz. nin eki ise ve problem çıkartırsa tekrar kz. yüklersin olur...[hline]"Saçma Olmayan Hiçbir Fikrin Ümidi Yoktur"(A.Einstein) Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar