SouLForGeD Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Arkadaşlar bir friar açtım daha lvl 16 ama hoşuma gitti zevkli yani bence ama Rvr tecribem olmadığı için hangi sınıf neyapar bilmiyorum.Simdi ben heal değilde daha çok staff ve buff ağırlıklı oynamak istiyorum güzel bi temp lazım yani.Bide Friarla PvP de adam almak mümkünmü?İşe yararmı RvR de? P.S:PAticik teki friar yazısını okudum ama bana daha rvr ağırlıklı bilgiler lazım Saygılar...[hline]Xestar Soulforge Efsane Topic nukbasliklikiz, 23 August 2003 17:27 tarihinde demiş ki: höst ula dağılın :hrr: İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wican Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Friar ' i rvr de stealther kicker olarak adlandirabilirsin , evade i ve kendi buflari oldugu icin cok rahat stealther alirsin , tanklara karsida bircok avantajin var ama mage lere ve okculara karsi ne yazikki pek sansin yok . heal i 7 de tutsan sadece cure poison ve cure disease alsan yeterli ne de olsa base den heallerin geliyor . parry ni saglam tutarsan evade le cok is yaparsin , enchantement i lvl inla ayni tutman daha kolay solo yapmana yarar , staf skileri cok fazla dil 30 40 arasi tutman yararli olur ( lvl 50 bi char icin ) 40 a kadar enchant i yuksek tutarsin stafla beraber , 40 da respec nasilsa gelecek orda parry ye abanirsin rvr de rahat edersin .[hline]Tirgathiel OsuranBoga ASq 50 wizard Zarmon ASq 50 cleric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Hmmm anladım sağol.PEki Friarla 1vs1 de tank alabilirmiyim? Bide neden okçu ve büyücülere karşı şansım yok?[hline]Xestar Soulforge Efsane Topic nukbasliklikiz, 23 August 2003 17:27 tarihinde demiş ki: höst ula dağılın :hrr: İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wican Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Tank tabiki alabirlirsin , ama crush damage verdigin icin duellolarda albion tanklarini daha rahat alirsin :) okculara ve magelere karsi mesafe oldugu zaman sansin yok , yakindanda onlarin sansi yok . okculara karsi leather armor giydigin icin kolay bi hedefsin , mageler icinde cons un cok yuksek olmadigi icin kolay bi hedefsin .[hline]Tirgathiel OsuranBoga ASq 50 wizard Zarmon ASq 50 cleric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Cok saol baya yardımcı oldun varsa icq nu alabilirmiyim?[hline]Xestar Soulforge Efsane Topic nukbasliklikiz, 23 August 2003 17:27 tarihinde demiş ki: höst ula dağılın :hrr: İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wican Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Tabi , alltaki icq numarana msg atarim .[hline]Tirgathiel OsuranBoga ASq 50 wizard Zarmon ASq 50 cleric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Ya bosuna kasmisim ben Friarı o zaman ben 1vs1 de daha etkili bi tank bekliyodum hmm[hline]Xestar Soulforge Efsane Topic nukbasliklikiz, 23 August 2003 17:27 tarihinde demiş ki: höst ula dağılın :hrr: İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 bonepart friari iyi açıklamış yanlız ufak bi duzeltem yerinde olur hiberniada plate a karşılık gelen scale armor var . kesin bilmiyorum ama sanirim crush a o da weak.[hline]Verba volent scripta manent. *Sözler uçar, yazılar kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teba Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 hayir hib scale slash e weak :)[hline]Teba ShiningEyes the proud lvl 50 cleric Excalibur/Albion Burning up casters with 4 smites & Bioenchanteur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 friarin 1vs1 de çoğu classı dövebileceğine inanmıyorum sorc wizard caby belki ama hiç bir melee classı alamaz rvrde ise genelde bone un dediği gibi hybrid aranan class değildir hiç bir zaman fakat genelde scout yada infil gibi grouplardan red cevabı almaz rvrde bir hib yada mid tankını alabileceğini sanmıyorum biraz fazla hybrid olduğu için ne healde ne combatta iyi ama ikisinide yapabiliyor istediğiniz yöne kayar grupta ama bazı friarlar varki adamda 39 rejuv var işte o adam gruba alınır çünkü iyi heal eder biri dalarsada onun üzerindeki adamla uraşmazsınız o oyalar[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 bazı friarlar duelde armsmani yeniyo gözümle gördüm ehue yakından[hline]Qal 50 Armsman 7L3 Qalice 42 IceWiz 1L4 Margot 48 Theurg 3L7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyla alakasız olucak ama armor dan bahsedilmiş... Gecen gün guild sitelerini geziyordum ilginç birşey gördüm armorlar hakkinda www.nolbypride.se/daoc/misc.htm güzel hazırlanmış[hline]Chelir Level50 Cleric[Deleted] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Ya valla onu bunu bilmem Bona hakli ama ben hangi friar görsem tak tuka dövüyolar adami... :) Mesela : Amg (emain) beklioz ...Friar duvarda merdivenin orda bekliodu bi anda onunde SB belirdi.. PA vurdu sanırım tam hatırlamıyorum vuramamıs da olabilir..(tabi yazık Mage sandi :)) Friar cekti sopayi (Aha sopayı da attım!!) pata küte :) sonra SB duvardan arkaya atladı kacmak icin friar da pesinden :)) süferdi herkes izledi :)[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 yaw beyler bende yeni bi friar actim 45 gun once simdi lvl 49 bana sorarsaniz en iyi spec 47 enchant 41 staff 7 heal ve 21 parry dir yani sahsen ben oyle yapacam sthealth konusuna gelincede prete 1 numara bu arada ben lvl 48 ken craft armorlu 1 sb daldi ve onu indirdim. okcularda ise mesafe warsa bile acaip rahat indirebilirsin, ben lvl 50 alb scoutla duel yaptim adamin yanina gidene kadar topla 300 koyabildi geri kalanina full evade. ama magelere karsi mesafe warsa sansin 0. iyi RA ile indiremeyecegin class yok, bana görede 2 agility ve 2 evade en gerekli seylerdir prete RA sinda saygilar[hline]Nurse ----- 50 Cleric Little ----- 49 Friar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Weretiger Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 friarlar rahat rahat zerker alıyor 1v1de arkadaşlar, hangi yüzle başka realm tankını alamaz diyorlar yahu? çatır çatır da alır, kişi beceriksiz değilse.[ excal/alb - pm quicksilver for further info ][hline]Obscurd HAYVANHERiF 50th season ASq Paladin Cherisha Nolan 35th season Nightmare, ASq Infiltrator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 zerker chaine 645 dmg vuruyor bu adam leathera rahat bir 800 vurur bende 2 yıldır oynuyorum daha zerkerı öldüren friar görmedim[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blood Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 tüm vuruşları evade ederse keser herhalde lol. friar iyi damage veriyor olabilir ama staff yavaş bi silah, leather armor giyiyor ve friar ın tanklara göre hp si düşük. bunlar göz önüne alındığında friar ın tank kesmesi mantıksız. tabi tank newbie dandik armor ve resistleri düşükse durum değişir. [Bu mesaj Blood tarafından 02 September 2003 18:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 staff yawas diyosun ama friar speed ability (3dk da 30 sn) si ile 5.0 lik staffi 3.0 gibi kullanabiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 ben 21 friar'ımla 23 armsman'e kil payi ile dovuldum :) lvl larimiz e$it olsaydi doverdim buyuk ihtimalle..[hline]imzada neymi$? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar