Gilean Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 görünmüyor?[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Elbisesi disinda cok basarili bi calisma, o ufak ayrintida heralde biraz tembellikten kaynaklaniyor sanirim :P Tebrik ederim...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 yapım süresi 25 dk dır demek istedigini anlamadım elbisesinde yani ?[hline]
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 ya ben niye göremiyorum[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 bide burdan dene http://www.fallenbishop.cjb.net/pict/kızıl%20saclı%20kadın.jpg[hline]
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 delircem ya yine olmadı..xp sux[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 xp den mi bilemiycem[hline]
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Demek istedigim gogus kismindan asagiya dogru olan elbisesinde bi gariplik var gibi, ama cok goze batmiyor. Nasil diyeyim? korsesi cok sıkılmis gibi, anlayin iste...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 hm anladım amacım oydu zaten birde duruşu biraz böle şey bi anda geldi aklıma yanındaki bir sandalyeye yaslanıyormuş gibi bide scanner sux şimdi baktım resme alakası yok cizgiler cıkmamış burda[hline]
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 1- ben göremiyorum resmi 2- bu adres kafadan yanlış, siz hiç bi web adresinde ı harfi gördünüzmü (hade boşluklar neyse de)[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr:
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 eh gören göryor :) boşluklar olur "ı" da olur :)[hline]
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Su "ı" gercekten garibime gitti, nasil oluyor o ? isin dahada garibi resim bende sorunsuz gozukuyor.... :hmm:[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 kharon resmini yaptın baksana kardeşş[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr:
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 kharon resmini yaptım baksana kardeşş (bu arada özür diliyorum, tam yollarken stopladım ama gitmiş kusura bakmayın)[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: [Bu mesaj Dragonmax tarafından 03 September 2003 03:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Arkadaslar resim koyarken ismi 14 karakterden uzun ve turkce karakter ya da space icermesin, acamaz cogu kisi.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Öne çıkan mesajlar