Kideld Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 DAoC us account almak istiyorum. Ama karakter olmaması tercihtir. Yani içinde lvl şu var **$ fln derseniz ı ıh :). Karakter olmayan yada mümkün olduğunca düşük lvl ı olan bi karakter olan bi account alabilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogrom Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Ben satarım ne kadar verirsin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 eu var. rr10 skald rr8 hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogrom Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 7L8 spirit master 5L0 skald ayrıca dier serverlarda bir ton karekter ust bası yapılı full sc li.B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 char sız acc u napacaksın ki kendine acc aç o zaman benim kaçırdığım bir şey var sanırım ama gerzekliğim tuttu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jedi_master Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Ya arkadaşlar adam şubat 2003'de mesaj atmış, eylül.2008'de reply yapınca belki cevaplar orjinal ilan sahibinin dikkatinden kaçabilir ? :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Bu aralar eski konu hortlatma gelenek oldu. İkaz pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar