DISintegrated Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Haydaaa. Geçen haftalarda amazonda 9.95 idi desem inanmazsınız herhalde. 19.99 olmuş be. Yanlış bilgilendirme için afedersiniz. Hatta şöyle dedigimi hatırlıyorum: yahu yuh adamlar Ebayde accountu o fiyata satıyorlar burada yenisi 9.95. Yaşlandık mı ne? (bu arada UO Renaissance hala 9.99 koşan alıyor) said: Pierre, 07 August 2003 14:40 tarihinde demiş ki: oyun nerde 9.95e satiliyor bir bilgi verirmisin ? amazonda 19.95 freerecordshopta 25.00[hline] [Bu mesaj DISintegrated tarafından 07 August 2003 18:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Palyaco Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 acıkcası bızı amazon ılgılendırmemelı.nasıl olsa oradan getırtemıyoruz. oyunu alabılecegınız en ucuz fıyat kargo harıc 15 pounddur.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 uzulmeyin ign de 9.99 mus ben siparis verdim 3-5 is gunu icersinde gelicek kargo dahil toplam 14.95 amerikan dolari[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 http://downloads.ign.com/objects/573/573032.html burdada bişiler var ama :)[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 OO cok saol ya 3 haftadir bekliodum benim siparisi gelmedi biraz vakit gecirmis oluruz :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Dosyayi indirdim. f diye bisey acilmiyo ne yapicam. ayrica reg code felan da gelmedi.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Bende hata olustu reg code gondermedi Birisi deneyip bana ozel den reg code gonderebilirmi?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 bu free acc olayı bıttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 http://downloads.ign.com/objects/573/573032.html hayir hala devam ediyor ama bana mail gelmedi yada sadece dl edilior reg code yollanmioyr.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 dl edilen dosyayı winrarla aç[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 oleey.. alayım bakayım :) inşallah uzun bir süre devam eder bu kapmanya.. (not: site açılmıyor)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar