colombus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Arkadaslar 1000 pıngden asagıya server yok bende oyuna gırmeye calısıyorum turk serverlarında lagdan bı adım ılerlıyemıyorum.DL lar normal gıbı ama pıngler nıye uctu anlamadım?Herkesdemı aynı sorun var acep??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horacules Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 bugün gittiğim bir internet cafe de de vardı lag sorunu kablonet olmasına ramen benim dial up oln internet bağlantımdan daha yavaş paticiği açıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 bu aralar bütün kablolarda bi haltlar dönüyo ya çıkar kokusu elbet.....[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Ben artik bu durumlara normal gozuyle bakiyorum ali$tim :) ttnet sagolsun napalim cok kufrettik cok sinirlendik ama biyerden sonra bayiyo kaderimiz boolemi$ :P[hline]imzada neymi$? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar