green_martian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Bnm grafik kartim beni tatmin etmiyo arkadaslar..duydum ki disardan grafik karti baglanabiliyomus ancak laptopumun agp cikisi yok grafik karti baglamanin baska bi yolu var mi?bilginiz var mi bu konuda? yrdmlariniz icin simdiden tesekkurler, saygilar...[hline][i]-->Four String Magic<-- This is [b]My Own Summer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 hayır yok.bilgisayarındaki hiçbir plug&play noktasının bant genişliği 30 gb a kadar çıkamaz saniyede.yani şöyle diyim bi radeon 9700 pro nun bant genişliği 22. bilmem kaç gb dır.ama firewrie ınki 300 mb dır.düşün yani.bu arada laptoplarda agp slotu olduğunu bilmiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 yok ne baglanabilir, nede agp slotu vardir chipsete entegre laptoplarda[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar