Sabrina Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Güsel çıkmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 o kuşun sebebi burda :D http://forum.paticik.com/konu.php?id=171680&syf=63 [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 22:14 tarihinde, Reaper08 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 aferim Dragonmax iyi anlamışın :D dişlerine dikkat bile etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bende koyim bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 zerling biraz daha uraşsan tam şahan olcan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 E hani kola teması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 içelim güzelleşelim kişisi... ana yannış topic :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Sevgilim, Ben, Kuyruğum, Arda-m :3)... [ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 01:02 tarihinde, Keyzar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 biz cumartesi görüşücess sonra koycam fotoları=))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ya bu albumleri gorunce mavi saclibi kizimiz vardi onun hakkinda yapilan yorumlar gelio aklim anoldu o kiza ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 http://forum.paticik.com/konu.php?id=148563&syf=1 aha buldum. arenda burda da karşımızda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 ahaha okudum koptum yazık kıza lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 haha bende okudum koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Resimleri koyarken de aklımdan geçmedi değil.. bakın şimdi. Şu zihniyet hala oluşmamış, bazılarınız hala buraya resim koymuş ben o insanın tipiyle istediğim gibi dalga geçerim haha hohoho triplerinde. Zamanında bu albüm topiklerini Garbage'a atan da zaten bendim. Keşke direk silseymişim. Hoş bu konu direk garbıça açıldı galiba. İnsanlar nasıl görünüyolar, kimler diye resim koyuyorlar, aradan ille küçültücü , aşağılayıcı bişi bulacaksınız. @Jedi: Mükemmel olmak ne kadar güzel değil mi arkadaşım? Kız hergün fırçalıyor dişlerini sigara da içmiyor ama öyle tamam mı? Kemik rengi diye bişey var duydun mu? Git kendine başka uğraşlar bul. @Zergling: Yanlış hatırlamıyosam benden uzak dur demiştim. Msnde engelleyince yetmiyo mu ? Üstüne küfür mü etmek lazım. Sensin çinli , japon. Allahın sumosu. Ben götümden büyük bir gıdın var diye sana laf ettim mi. Al şimdi ettim. Mutlusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Resim koymak ... istio artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 len bi sayfa boyunca dişlerim hakkında yorum yapılmış @Jedi: 3 yaşındaki çocukmusun yada sadece garbıçlık yorumlarmı yapıyorsun bilemicem ama azcıkta mantıklı olsan paticik halkı senin gibi tiplemelerle uğraşmak zorunda kalmaz. İnsanlar hakkında bilip bilmeden yorumlar yapma, arkalarından konuşma. Azcık büyü tamam? (tüm sorularınızın cevabı Evet kalıtımsal bişey bu, çinli falan değilim ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 said: Dinan: Sensin çinli , japon. Allahın sumosu. Ben götümden büyük bir gıdın var diye sana laf ettim mi. Al şimdi ettim. Mutlusun? ahahahahahah yerlerdeyim bildigin simdi arkadasim kendi tipinize bakipta mi yorum yaptiniz? disler sariymis , senin tipini görmedikte hadi mükemmelsen, kusursuzsan koy resmini de insan görelim hep beraber, hastan olalim. disler de bi sarilik yok. senin zeka seviyene uygun magazin programlarinda gördügün estetik güzeli insanlar gibi bembeyaz olacak hali yok heralde kizin dislerinin. ha saridir ki degil, sari olsa bile senin buraya bu sekilde insanin dis görünüsünü ya da kusurlarini elestirir sekilde mesajlar yazman en büyük saygisizlik ve insan olmadigina dair bir isaret ve kanit. [ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 14:54 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 zergling filmisin hippopotammı? öyle soruya, böyle soru... [ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 15:06 tarihinde, demorah tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 ee sizde aynısını yapıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 eleştiri almak istemiyorsan resimlerini koymazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Yaparım arkadaşım. Bana yapılanın aynısını da yaparım. Beni aşağılamaya çalışanı 10 katı da aşağılarım. Umrumda değil. Çok alındıysan şikayet et. Siz komik çocuklar , siz zeki ve über kişilikler dert etmessiniz herlade değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 sen kulagını uzak olan elle utuyorsan bize ne... sagır duymaz uydururmuş.. sadece bir soru sordum geri zekali cewaplar vermen gerekmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 @demorah ayrıca ben sordugum soru normal bir soru ? sen sadece nasıl anlamak istiyorsan oyle anlamışın. turk asıllıyım diyip geçebilirsin. sizin dillinizi bildigimi gore insanim. [ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 15:25 tarihinde, Zergling tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 @vanille yaptıgın yorumda isim wer ortama msj atma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar