Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 DARKNESS İN DA HAUS [spo] [/spo] PWNİN BEYBS [spo] [/spo] AND GOD CREATED ĞAVE [spo] [/spo] RÖEH oh be capsi cooldowna almakla ii ettim. sinir stres kalmadı yeminlen.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 google imagesa yazınca bu çıkıyo [spo][/spo]
Necro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 türkler elf kıvamına gelemiyor ben bunu gördüm bu gün
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Bi önceki sayfada sinir oldum 2 tarafa da. Biri hüheü mega boy pizza yiyorum şahaneyim Diğeri de küçük emrah misali fakir edebiyatı yapmış Bir Türkiye klasiği...
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Ben pek geyik gibi algılamadım gayet ciddiler sen ayar vermeye çalışırken geyik yapmış olabilirsen de adamlar ciddi
utopia Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 bir kızın kuaför evrimi beni bu uzaylı zımbırtının içine soktular önce. işten gelmişim bitkinim ama nası uyudum zaten içinde afsda. [spo][/spo] sonra çıkardılar, saçım sarılı tabi. ama makyajım yapılmış. değişmişim. [spo][/spo] sıkılmaya başlıyo da olsam yarısı açılmış daha saçımın, kuaför bırakmış gitmiş. sonuca adım adım. [spo][/spo] son hal bu. sünnete(evet kuzenin sünnetine bu hazırlık, nolcaktı lan?) hazırım, atalım göbecikleri. [spo][/spo] ışıldadım gecede nihaha. 3 kere konyalım çaldılar, üçünde de attım göbecikleri. ohh yandan yandan. konyalı mıyım? yok lan ne konyalı olcam. afsdf.
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 selin kuaförde fotoğraf mı çektin? ... bari tutorial hazırlasaydın
utopia Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 mini tutorial işte bu ama albümlük. evet çektim. napim can sıkıntısı:/
utopia Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 çok yorgundum ya öyle böyle değil. ciddi ciddi değiştim afsd.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 dünya üzerinde türkleri müzik ile ayırt etme kılavuzundan alınmıştır. sf 42. ..konyalım isimli şarkıyı duyunca "göbek atmak" isimli dans şeklini sergilemek için atılırlar... sf 58. ..ankara misket denilen hava (müzik) eşliğinde kollarını iki yana kaldıran erkekler sahneye fırlarlar... sf. 74. ...göbek havası adı verilen 9-8lik ritmin büyüsüne kapılırlar ve oynamaya başlarlar... sf. 113 ..toplu halde yapılan ve aslında hayvanların etini satmak anlamına gelen bir meslek olan kasaplıkla hiçbir alakası olmayan bu dansta halay adı verilen insan vagonu yanyana dizilip hızlıca tepinir ve daireler çizerek mekanı tavaf eder. grubun liderini elinde taşıdığı bayrak (mendil) ile ayırt edebilirsiniz. marsılar için dünyalı dansları bilgileri serisi;dünya üzerinde türkleri müzik ile ayırt etme kılavuzu © mars gezeni. das-aAa uzaylısı kitapevi o değilde kafanızı soktuğunuz o aletin adı nedir? hep bunu merak etmiştim (yalan..) [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 23:20 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
utopia Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 sormadım ne bu diye. vuuuv yapıyo ama.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ey ulu kuaförcü adam. saçlarımı ve beni güzel yapmak senin elinde. kafamı vuuulayan totemin kıymetli kollarına emanet ediyorum. Yüzüme ondan sonra savaş boyamı sürmelisin! Tipi çadırında uluyan kurt ve böğüren kuzu beni bekler. elini çabuk tut. kuzenim kesilen ağaç'ın budanma törenine yetişmem gerek. tanrılar budanmış dal istediler! [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 23:24 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Korkmayın. Laboratuarı bıraktım artık :p
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Benim korku rune oynayışından kalma bakma sen ^^
Öne çıkan mesajlar