Farinal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 bizimde bahçeşehirde bi duvarımız var kuytuda gören olursa üstünde Drizzt Do'Urden dahil alaksız şeyler yazıyor not bırakın.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Bu arada gothic, o spreylerde mat siyah, parlak yüzeyli siyah ya da metalik renkler falan gibi seçenekler var mı? Bi de nerden alıyosunuz. En son kasa boyamak için almıştım, pahalıydı.
dory Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 bacagimi parende atarken uf yaptim, fotografini cektim bakin =((
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 bu kadar da "düşmeyin" arkadaşım yazık olmuş :p
Esh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Graffiti yapan arkada$lari takdir ediyorum.. boyle eski oyunlarin içindeki crack programlari efsaneydi, onlara benzettim bu yaptiginiz cali$mayi.. kamu mallarini guzelle$tirme adina "$ero (kalp) Gülcan" lardan cok daha iyi oldugu kesin..
tellos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 dorynin radyo için verdiği mücadeleler devam ederse power fm hiti alır pati.
dory Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 yok muzikten anlamiyo pati. ciktim yayından -.-
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 said: Spidee üye [şikayet et] § 08 Eylül 2007, Cumartesi - 14:04 [ özel msj ] burtonesk, fake olduğundan şüphelenmeye başladım. Bütün fotoğraflarında sabitsin, sadece mekan ve kıyafet değişiyor. Bacak bacak üstüne atılmış, sigara tutan el kafa hizzasından az yukarıda. Vitrin mankeni falan mısın arkadaşım? ahhaha :D harbiden ya hep aynı pozları vermişim.
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 said: Bu arada gothic, o spreylerde mat siyah, parlak yüzeyli siyah ya da metalik renkler falan gibi seçenekler var mı? Bi de nerden alıyosunuz. En son kasa boyamak için almıştım, pahalıydı. mat siyah normal siyahtır gün ışıgında parlamaz koyu durur parla ksiyah gün ışıgında ıslak görünümü verir parlar krom var işte metalik gri birde altın krom var özel renk olarak digerleri normal renkler fiyatları 5 ytl o kaar pahallı değil =) [ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 22:46 tarihinde, Gothic tarafından güncellenmiştir ]
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 ya renkleri ne anlatıyosun :) nerden buluyosun o fiyata spreyi?
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 aslında 5 ytl pahallı fiyatı istanbuldaki nalburlarda 3 ytl den bulabilirsin
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 şu anın fotorafı olsa pulitzer benim lan =(
Fly Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 lanet olsun çok emoyum deme potansiyeli var ama demiyor üzgünüm
Öne çıkan mesajlar