Brigand Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 antimodes ben ilaç kullanmıyorum. ayrıca onların adı ilaç değil hormondur, vücuda steroid vs.. hormonları vererek kasların daha fazla delişmesini sağlarlar ama bu vücuttaki kılların dökülmesine ve cinselliğin azalmasına etkide bulunur. dediğim gibi ben bu işi yeterince biliyorum 2 yıl oldu :), eğer spor akademisi mezunu değilseniz yada antrenör değiliseniz boşuna yorum yapmanıza gerek yok sanırm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 her şeyi çok ii biliosn da anlayamadığn bi şey var sanırım. ölle koyduğun fotolardaki gibi kaslara sahip olanlar çekici diil aksine itici. bi de göstermek için ölle tutp sıkmalar fln daa da itici. "zarif" "ince"ve"atletik" bunlar çekici işte, hayvan gbi kası olanların aksine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 mauww beni anlatıon sen yaa:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 @mauww:o dediğin değişir.. [ Mesaj 08 Mart 2006, Çarşamba - 18:55 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 değşir de bn kızları ii tanıorm:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ahahaha:) ya bıktım ben kızlardan 40 yaşında olgun akdınlar daha ii:) ama sharon stone tarzı olmasın. bak onlar kas mas demiolar estetik falan. karizma ol her türlü diolar. seviom ben onları:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 karizma neye bağlı sanıosn:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 vücuda bağlı değil en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 bana bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 sölleyin bna 150 kiloluk karizmatik biri hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 shaqillllll o'neal oldu mu!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ivy haklı bak 100 kilom bi şeyim yani:) yinede buranın en garrizmasıyam. kısmet napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 fistana bağlı. ya ne alaka 150 kilosu uff en azından hoşlanma katsayımız kas sayısıyla orantılı değil yani aşık oluncak çocuklar illa zayıf ve kaslı ayrıca ince ve kaslı hıı bide kaslı olcak diye bişey yok. vücuda bakan kız tanımıyorum ben. tanışırsak da tanımamazlıktan gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 artı shaq cindy yi bile götürmüş biridir yani:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ama bak vücdunu güzgünlüğü önemlidir.bi yerinde bi şey olup olmaması. ilk planda bakarlar süzerler çünkü.de 150 kilo bile olsan gerekli hareketlerle pek tabim etkileyebilirsin hatunu. (taktik veriorum yalnız) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 aşık olmaktan bahsetmiorz, hoşlanmaktan ve birini gördüğün anda onun hakkında hissettiklerinden bahsediorz. ota da konar ... da. o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 eheh dogru haklısın gaza geldim=) deniz kenarında olsak dogru ama ben hala tanımıyorum öyle bi kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ben body yapıcak olursam kızlar için değil kendim için yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ama abi öle demeyin deniz kenarında da hatun tavladım ben yani.şirin oluosun öle göbek falan.dimi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 malik bi sus ya anaaa =) yani demek istediğim şudur ki aa çok hoş memeleri var diye biriyle çıkıcak kız tanımıyorum ancak çok hoş memeleri var diye biriyle çıkıcak erkek tanıyorum. kızlar için vücudun önemli olcağını sanmam ama kız dedin mi taş olucak ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 öle öle ivy ordan yırtıo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ben memesine bakıorm erkeğin, bnm tanıdığım kızlar da karşısındakinn tişörtünü çıkartıp, hatta yırtıp ne olduğunu anlamaya çalışıo. buna vücuda bakmak denio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 töbe töbe:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 töbe töbe +1 öle mi dedim ya ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ivy sus yter saçmaladğın bi git bi kop ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar