Mithr Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Harddiskim kafayı yedi.Sürekli fazla alan yok uyarısı veriyor.Restart attığımda 12gb bos alan olduğunu görüyorum.Ama daha sonra 39 mb bos yer kaliyor.Ne yapmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 virüs taraması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Avg + Spybot kullanıyorum güncelleştirilmiş halde.Ama bi sonuç yok o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 virus scan yaptınmı yoksa live protection mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Live protection açık virus scan yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 bilmiyorum ama virüssel bi problem gibi duruyo güvenli kipte açıp bi süre denesen yine aynı şeyler olcakmı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Az önce yine hatayı verdi 39 mb bos alan kaldı diye.Visual Studio yükliyecektim o sırada taktım bos disk alanını fln gösterdi.Hata 39 mb demesine rağmen vs setupu 15gb bos yer var dio.Yükledi vs yi setup göya 39mblik yere :P Windows üşüttü galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 scandisk i calistir . bir kere bana da olmustu oyle duzeldi . dosya yapisinda ki bir sorundan dolayi bos alan yanlis hesaplaniyor mu demisti oyle birsey . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Bad sector ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 bendede geçen gün buna benzer bişi oldu, 3 gb lık boş alan durup dururken kendi kendine azalmaya başladı sürekli tıklayarak bakıodum. hiç bi program açık deil tarama fln da yapmıştım herşeyden refresh atıorum düzelio saçmalıo bence artık xp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar