Shady Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 EU Sylvanas'ta satılık Lvl60 Undead Mage, 60gün playtime, 39 gündür lvl60. Undead Epic Mount 500g civarı para Bankadaki 6 slotun hepsi açık, çantaların hepsi 16 slot Bankada Portals deck. 31 frost/20 arcane talent build, 3300hp/7010 mana self-buffed UBRS, DM, Scarlet, Scholo, Strat, Brd keyleri mevcut Onyxia, BWL, MC attunement yapılmış. Tüm horde faction ile Honored-Revered, Steemwheedle, Friendly, AV Revered, Ab Revered, Wsg Friendly Hydraxian Waterlords Revered, Argent Dawn Revered 401 Darkmoon Faire ticket mevcut. 300 Gnomish Engineering, 315 Skinning Wands 300/Staves 300/ Defense 300/Unarmed 300/ Swords 300/ Daggers 300 %16 Spell Crit, 152 Fire Resistance, Pvp Rank 7(haftaya 8) Itemlar; Azuresong Mageblade +30 Spell Damage Enchant Glowing Brightwood Staff +22 Intellect Enchant Arcanist Boots +7 Stamina Enchant Arcanist Crown Magister's Belt Arcanist Bindings +9 Stamina Enchant Magister's Gloves +5 Skinning Enchant Magister's Leggings Magister's Mantle +5 Fire Resistance Enchant Magister's Robes +100 hp Enchant Finkle's Skinner Demonslaying Enchant Tidal Loop Eye Of The Beast Royal Seal Of Eldre'Thalas Frostwolf Advisor's Pendant Drakefire Amulet Seal Of Ascension Tooth Of Gnarr Şimdilik hatırladıklarım bunlar, bunların haricinde hepsi rare olan 4-5 yüzük, 6-7 trinket, 2-3 necklace daha var. Gelelim fiyata, 350 ytl düşünüyorum. Sormak istedikleriniz için, msn: [email protected]
Whitehaven Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 güzel karaktermiş hayırlı satışlar
game947 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Takas dusunursen slyvanastaki priestlimla edebilirim topic acık su anda zaten oraya ek olarak prophecy pant var.
Shady Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Fiyat 300 e düştü. Ayın 15 ine kadar satmam gerekiyor, o tarihten sonra gittiğim yerde internetim olmayacak.
Shady Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Karakter lvl52 de 120 ytl ye satın alınmıştır. Karakterin eski sahibi 5 aydan sonra hesabı çalmak için uğraşıyor şu anda. Satın alan arkadaşa saygısızlık etmemek ve çoluk çocukla uğraşmamak adına KARAKTER SATIŞTAN ÇEKİLMİŞTİR, VE İÇİ BOŞALTILIP SİLİNMİŞTİR. Dolandırıcılık yapmaya kalkıp, karakter satmak yasak, alıcam o karakteri diyerek tehdit eden arkadaş ve çetesi (çocuklar demek daha doğru olur) (karakterin eski sahibi) ; Onur Tandoğan Doğum tarihi: 04/02/88 Baba Adı: İbrahim Adres: Soyak Yenişehir Şelale Evleri, e3/25 Umraniye/İstanbul Telefon: 0535 399 85 13 Oyun içinde 5-6 farklı kişi beni yoklamıştır, sert çıkınca işlerine gelmeyip tehdit etme yoluna gitmişlerdir. Nick: Craysen (Sylvanas'ta Horde Priest) (isim Hakan olması lazım) küfre varan hakaret duydum.
Shady Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Bu dengesizlere ne yapsan yeridir. [ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 19:02 tarihinde, Shady tarafından güncellenmiştir]
Whitehaven Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 silsende karakteri geri getirebiliyorsun bir mesajla :) kolay gelsin ne diyim satan eleman ayrı bir cinsmiş madem sattın niye boyle dolandırıcılık yapmaya kalkarsın bre insafsız
Shady Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Aynı mesajla tüm profession, para, item ve enchantları geri getirmezler. Karakter silinmeseydi bile içi bomboş. Adam demeyecekmi, madem sildin silmeden önce niye içini boşalttın diye. Öyle aceleylede yapılmadı, herkese soruldu kimin ne ihtiyacı var. Öyle tamam kardeş, sen iste yeter, yapalımla yürümüyor bu işler. İnceliyorlar kime ne gitmiş, kimle ne konuşulmuş. :) Çalan adam öyle yapmaz. Herneyse geçti gitti, bu saatten sonra uğraşırsada kendi salaklığı, olan benim 120 ytl ye oldu.
Öne çıkan mesajlar